manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Potrebna pomoć sa Netbook izbor molim!

Reply

Thread Tools
Old 18. prosinca 2008, 14:38
Novi član grupe

Default Potrebna pomoć sa Netbook izbor molim!

Hello prvi post ovdje, bio sam u potrazi za kupnju netbook ali sam ukupno IT iskušenik kada se kupuju nove kompjutere!

Vidjela sam Acer stremiti netbooks u 1, ali ne siguran ako ovaj je najbolji za to ići?

Ja sam dobio Dell glavna pc ovdje dijelim s obitelji i Acer stremiti 1353XC Ive laptop koji je imao atbout 4 godine mislim? U laptop je stvarno usporavanje sada, priključak za internet goes on / off, ne znam zašto. Koliko dugo u prosjeku prošle laptop?

Im nakon malo prijenosni laptop / netbook za korištenje kada se na vlakove i oko blagdana Velike Britanije i sl., za pregledavanje forumima, stavljanje fotografija na pregled, bi pohraniti na Memory Stick / SD kartica. Id stick do glavnog računala za online kupovinu / bankarstva.

Ja dont znati velik dio o WiFi ali sam zbog nadogradnje moj telefon pa će uskoro dobiti i za korištenje mobilnog širokopojasnog s netbook jer se čini da se puno WiFi gdje živim?

Ima li kakvih netbooks s ugrađenim WiFi? Ili bih se najbolje s pomoću dongle?

Da li pogled na iPhone, ali ne i nakon što Im preskupo!

Cijena mudri gledajući oko £ 250 ish marku bi pričekati za siječanj prodaje u slučaju smanjenja.

Svejedno info / savjet bi bio velik, ne znate gdje započeti obličje stvarno!

Hvala Alison
Old 28. prosinca 2008, 09:00
Donatorska Grupa

Sa 250 £ proračun koji svakako žele netbook ne laptop. Ako je doslovno kao što opisuju samo za dokumente i web pregledavanja onda ne morate više od netbook anyway.

Kad bi mogla Protežu malo Preporučio bih se Samsung NC10 na £ 317 ima dvostruko RAM od Acer A110 i veći hard disk.

Međutim pridržavaju proračun moj izbor će vjerojatno biti Acer stremiti A150 Ab to radi na Linuxu, a ne sustav Windows koji je općenito željenih OS za netbooks, ali ako Vam se ne koriste za to bi mogao biti dosadne, ili bi moglo biti najbolje što se ikada dogodilo da ste, ili strma krivulja učenja - ovisi kakav osoba koju
Old 28. prosinca 2008, 10:22
Novi član grupe

Hvala za info

Su za pregledavanje danas u Currys i PC World. Mislim da je potrebno da se proračun malo pa one koju bi bilo ok spomenuti cijena mudar.

Od čitanja recenzije i gledajući razne netbooks ja tako daleko kao što izgleda na Advent 4213 i Samsung NC10, tu je i Mala dolina Inspiron Mini 9 da sam gledajući.

Im koristiti na Windows XP, ali ovdje bi razmotriti Linux - uvijek rado se koristiti za novi sustav!

Glavna koristiti bilo bi surfanje forumi / neto i prikazivanje fotografija - identifikacija problema držati onih na memory stick clogging ste gore netbook (poput Ive učiniti sa laptopa / main pc ovdje!) Identifikacija sam melodija na nju previše.

Tako je na MO izbor između Advent i Samsung.

Identifikacija problema dobiti PAYG dongle - 3 imate za £ 97 mjeseci sa 12 na internet pristup - ID koji ne koriste samo kod kuće, kada se tako treba trajati neko vrijeme, a ne voljeti prijavili za 24 mjeseci ugovora. Poslije rečenog da učini 3 ponude me za mobilni širokopojasni £ 5 a month li prešli na one koji razmišljaju kao Im vrijeme za novi telefon.

Još uvijek ne znam što točno jedan sim je ugrađen.

Il imaju pogled na internetu i ovdje za info na obje netbooks

Živjeli Alison
Old 28. prosinca 2008, 20:57
Donatorska Grupa

The NC10 je daleko najbolji netbook na tržištu upravo sada, i ako si možete priuštiti to da je vaš najbolji kladiti.

Nisam siguran kakav vezi tih standarda mobilne internetske stvari korištenja - ako je PCIMCA, ti si vjerojatno od sreće. Te stvari imaju tendenciju da imaju samo USB.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 29. prosinca 2008, 04:55
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Carbon View Post
Nisam siguran kakav vezi tih standarda mobilne internetske stvari korištenja - ako je PCIMCA, ti si vjerojatno od sreće. Te stvari imaju tendenciju da imaju samo USB.
Većina od njih su USB anyway.

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 3 23 listopad 2009 05:35
Mijenjanje sustava Windows XP s Linux na Netbook haysey9 Windows Operating Systems 6 17. veljača 2009 16:39
Je li to dobar Netbook / Laptop? Age of RKO Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 25. studeni 2008 13:16
Trebam li kupiti netbook sada ili kasnije? Ed S Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 21. studeni 2008 12:35
Kako mogu gledati DVD-u Linux OS Netbook? SSS S Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 20. studeni 2008 12:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.