kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Segítség kell a Netbook választás legyen szíves!

Reply

Téma eszközök
Old December 18, 2008, 14:38
Új tag Csoport

Default Segítség kell a Netbook választás legyen szíves!

Hello első poszt itt van látszó-hoz vesz egy netbook de am a teljes IT újonc amikor buying új számítógép!

Láttam az Acer Aspire netbooks az 1, de nem biztos benne, ha ez a legjobb, hogy megyünk?

Nekem van kapott egy fő Dell pc itt osztoznak a család és az Acer Aspire 1353XC laptop volt, amelyet Ive atbout 4 év gondolom? A laptop valóban lassul most, internet kapcsolat jön be / ki, nem biztos, hogy miért. Meddig laptopok utolsó átlagosan?

Im egy kisméretű hordozható laptop / netbook használt ki, és körülbelül a vonatokon UK ünnepek stb beállítást fórumokat, ami a képeket, hogy véleménye szerint tárolja a Memory Stick / SD kártya. Id tapadnak a fő db online shopping / banki tevékenység.

I dont tud sokat vagyok, de wifi miatt upgrade telefonnal hamarosan így is kap a mobil széles sáv használatának a netbook doesnt mivel úgy tűnik, hogy sok wifi, ahol élek?

Vannak olyan netbooks beépített wifi? Vagy lenne a legjobb, használatával a dongle?

Hát nézd iPhone, de nem mi Im után és túl drága!

Ár bölcs nézett körül a 250 £ ish jel, hogy várja meg a január értékesítés esetén a csökkentés.

Minden info / tanácsadásra lenne nagyszerű, ha nem biztos benne, hogy valóban keresnek!

Köszönet Alison
Old December 28, 2008, 09:00
Donor Group

A £ 250 költségvetést véglegesen meg szeretné a netbook nem laptop. Ha van szó, amit leírni csak a dokumentumok és a webböngészést akkor nem kell több, mint egy netbook anyway.

Ha ki lehetne egy kicsit Szeretnék ajánlani Samsung NC10 a 317 £ meg kétszer a RAM az Acer A110 és egy nagyobb merevlemezt.

Azonban ragaszkodik a költségvetés az én választásom valószínűleg a Acer Aspire A150 Ab ez fut a Linux, a Windows, ami nem az általánosan preferált operációs rendszer netbooks, de ha nem használják fel, hogy meg lehet zavaró, vagy ez a legjobb dolog, ami valaha történt veled, vagy egy meredek tanulási görbe - függ milyen személy van
Old December 28, 2008, 10:22
Új tag Csoport

Thanks for the info

Volna egy browse ma Currys és a PC World. Azt hiszed, hogy szükség van a költségvetés egy kicsit, így azokat meg kell említeni azt az OK ár bölcs.

Olvasva véleménye, és keresi a különböző netbooks annyira, mint amennyire a megjelenés az Advent 4213 és a Samsung NC10 volt, ezért a Dell Inspiron Mini 9 hogy nézett.

Im használja a Windows XP, de itt is figyelembe Linux - mindig örül, hogy használja az új rendszert!

Fő felhasználási lenne surfing fórumok / net, és azt, fotók - Id valószínűleg tartani azokat a Memory Stick mentése eltömődés a netbook (mint Ive done a laptop / fő szamítogép ide!) Id Én a zenét is.

Így a hó közötti választást az Advent és a Samsung.

Id valószínűleg egy PAYG dongle - 3 egy for £ 97 és 12 hónapos internet hozzáférés - ID nem használhatja, hogy otthon csak akkor, amikor végre úgy kell tartania egy ideig, nem vágynak a csatlakoztam egy 24 hónapos szerződés. Miután azt mondta, hogy 3 nem kínál nekem mobil szélessávú for £ 5 a hó, ha mozgásban, amelyeket Im tekintsék ideje egy új telefonra.

Még mindig nem biztos benne, hogy mi is pontosan egy beágyazott sim van.

Lesz megnézni a neten, és itt az info, mindkét netbooks

Cheers Alison
Old December 28, 2008, 20:57
Donor Group

Az NC10 is messze a legjobb netbook a piacon, és most, ha megengedheti magának, hogy ez a legjobb fogadás.

Nem tudom, milyen kapcsolatban szabványokat e mobil internet használatának dolog - ha ez PCIMCA, akkor valószínűleg a szerencse. Ezek a dolgok általában csak USB.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old December 29, 2008, 04:55
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Nem tudom, milyen kapcsolatban szabványokat e mobil internet használatának dolog - ha ez PCIMCA, akkor valószínűleg a szerencse. Ezek a dolgok általában csak USB.
Legtöbbjük USB anyway.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 Október 23, 2009 05:35
Váltás a Windows XP a Linux Netbook haysey9 A Windows operációs rendszerek 6 17. február 2009 16:39
Ez egy jó Netbook / laptop? Age of RKO Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 25. november 2008 13:16
Kell vásárolni netbook most vagy késõbb? Ed S Laptopok, PDA-k & Mobiles 1 21. november 2008 12:35
Hogyan tudom nézni a DVD egy Linux OS Netbook? Sss S Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 20. november 2008 12:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.