![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello első poszt itt van látszó-hoz vesz egy netbook de am a teljes IT újonc amikor buying új számítógép! Láttam az Acer Aspire netbooks az 1, de nem biztos benne, ha ez a legjobb, hogy megyünk? Nekem van kapott egy fő Dell pc itt osztoznak a család és az Acer Aspire 1353XC laptop volt, amelyet Ive atbout 4 év gondolom? A laptop valóban lassul most, internet kapcsolat jön be / ki, nem biztos, hogy miért. Meddig laptopok utolsó átlagosan? Im egy kisméretű hordozható laptop / netbook használt ki, és körülbelül a vonatokon UK ünnepek stb beállítást fórumokat, ami a képeket, hogy véleménye szerint tárolja a Memory Stick / SD kártya. Id tapadnak a fő db online shopping / banki tevékenység. I dont tud sokat vagyok, de wifi miatt upgrade telefonnal hamarosan így is kap a mobil széles sáv használatának a netbook doesnt mivel úgy tűnik, hogy sok wifi, ahol élek? Vannak olyan netbooks beépített wifi? Vagy lenne a legjobb, használatával a dongle? Hát nézd iPhone, de nem mi Im után és túl drága! Ár bölcs nézett körül a 250 £ ish jel, hogy várja meg a január értékesítés esetén a csökkentés. Minden info / tanácsadásra lenne nagyszerű, ha nem biztos benne, hogy valóban keresnek! Köszönet Alison |
|
| |||
| |||
| A £ 250 költségvetést véglegesen meg szeretné a netbook nem laptop. Ha van szó, amit leírni csak a dokumentumok és a webböngészést akkor nem kell több, mint egy netbook anyway. Ha ki lehetne egy kicsit Szeretnék ajánlani Samsung NC10 a 317 £ meg kétszer a RAM az Acer A110 és egy nagyobb merevlemezt. Azonban ragaszkodik a költségvetés az én választásom valószínűleg a Acer Aspire A150 Ab ez fut a Linux, a Windows, ami nem az általánosan preferált operációs rendszer netbooks, de ha nem használják fel, hogy meg lehet zavaró, vagy ez a legjobb dolog, ami valaha történt veled, vagy egy meredek tanulási görbe - függ milyen személy van
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks for the info ![]() Volna egy browse ma Currys és a PC World. Azt hiszed, hogy szükség van a költségvetés egy kicsit, így azokat meg kell említeni azt az OK ár bölcs. Olvasva véleménye, és keresi a különböző netbooks annyira, mint amennyire a megjelenés az Advent 4213 és a Samsung NC10 volt, ezért a Dell Inspiron Mini 9 hogy nézett. Im használja a Windows XP, de itt is figyelembe Linux - mindig örül, hogy használja az új rendszert! Fő felhasználási lenne surfing fórumok / net, és azt, fotók - Id valószínűleg tartani azokat a Memory Stick mentése eltömődés a netbook (mint Ive done a laptop / fő szamítogép ide!) Id Én a zenét is. Így a hó közötti választást az Advent és a Samsung. Id valószínűleg egy PAYG dongle - 3 egy for £ 97 és 12 hónapos internet hozzáférés - ID nem használhatja, hogy otthon csak akkor, amikor végre úgy kell tartania egy ideig, nem vágynak a csatlakoztam egy 24 hónapos szerződés. Miután azt mondta, hogy 3 nem kínál nekem mobil szélessávú for £ 5 a hó, ha mozgásban, amelyeket Im tekintsék ideje egy új telefonra. Még mindig nem biztos benne, hogy mi is pontosan egy beágyazott sim van. Lesz megnézni a neten, és itt az info, mindkét netbooks ![]() Cheers Alison |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az NC10 is messze a legjobb netbook a piacon, és most, ha megengedheti magának, hogy ez a legjobb fogadás. Nem tudom, milyen kapcsolatban szabványokat e mobil internet használatának dolog - ha ez PCIMCA, akkor valószínűleg a szerencse. Ezek a dolgok általában csak USB.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Legtöbbjük USB anyway.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sony VAIO W Netbook? | vitadellajan | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | Október 23, 2009 05:35 |
| Váltás a Windows XP a Linux Netbook | haysey9 | A Windows operációs rendszerek | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Ez egy jó Netbook / laptop? | Age of RKO | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 25. november 2008 13:16 |
| Kell vásárolni netbook most vagy késõbb? | Ed S | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 21. november 2008 12:35 |
| Hogyan tudom nézni a DVD egy Linux OS Netbook? | Sss S | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 20. november 2008 12:00 |
| Téma eszközök | |
| |