פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs

Register

עזרה עם הצורך Netbook ברירה בבקשה!

Reply

שרשרת כלים
Old 18 דצמבר 2008, 14:38
קבוצת חברות חדשות

Default עזרה עם הצורך Netbook ברירה בבקשה!

שלום ההודעה הראשונה כאן, אני כבר מסתכל לקנות netbook אבל בסה"כ AM-IT מתחיל כאשר מדובר קונה מחשב חדש!

ראיתי את Acer netbooks לשאוף את 1 אבל לא בטוח אם זה הוא אחד הטובים ביותר לצאת?

יש לי יש מחשב של Dell הראשי כאן אני חולק עם המשפחה של Acer 1353XC שואפים Ive הנייד אשר היה atbout 4 שנים, אני מניח? את הנייד הוא באמת להאט עכשיו, החיבור לאינטרנט ממשיך / כיבוי, לא יודעת למה. כמה זמן לעשות את המחשבים הניידים האחרון בממוצע?

Im לאחר ניידים מחשב נייד קטן / netbook להשתמש כאשר בחוץ ועל הרכבות בבריטניה על חגים וכו ', עבור גלישה בפורומים, בהצבת התמונות על מנת לצפות, החנות היתה על מקל זיכרון / כרטיס SD. זיהוי מקל על המחשב הראשי מקוונת, קניות / הבנקאות.

אני יודע הרבה על dont WiFi AM אבל עקב שדרוג הטלפון שלי בקרוב, כך יהיה גם לקבל פס רחב ניידים לשימוש עם netbook כפי doesn't שם נראה הרבה WiFi איפה אני גר?

האם יש netbooks עם WiFi מובנה? לחלופין, הייתי הכי טוב להיות עם משתמש dongle?

האם תסתכל iPhone אבל לא אחרי מה Im ו יקר!

מחיר חכם מסתכל מסביב £ 250 איש מארק, יהיה להמתין ינואר מכירה במקרה להפחתת.

כל מידע / ייעוץ יהיה נהדר, לא בטוח היכן להתחיל להסתכל באמת!

תודה Alison
Old 28 דצמבר 2008, 09:00
קבוצת תורמים

עם תקציב של 250 £ אתה בהחלט לא רוצה netbook נייד. אם הוא ממש כמו שאתה מתאר רק את המסמכים ואת הגלישה באינטרנט אז אתה לא צריך יותר מאשר netbook בכל מקרה.

אם אתה יכול למתוח קצת הייתי ממליץ על Samsung NC10 317 £ בשעה שהוא פי שניים של זיכרון RAM של Acer A110 וכן כונן קשיח גדול יותר.

עם זאת דבק את התקציב שלי יהיה כנראה הבחירה להיות Acer שואפים A150 AB היא רצה על לינוקס, לא של Windows שהיא בדרך כלל מערכת ההפעלה המועדפת עבור netbooks, אולם אם אתה לא רגילה לזה זה יכול להיות מרגיז, או שזה יכול להיות הדבר הטוב ביותר שקרה לך, או תלול עקומת למידה - תלוי איזה סוג של אדם אתה
Old 28 דצמבר 2008, 10:22
קבוצת חברות חדשות

תודה על מידע

היה במשך היום עיון Currys ו-PC העולמי. אל תחשוב שאני צריך את התקציב קצת אז אתה מזכיר את אלו יהיה בסדר מחיר חכם.

מתוך קריאת ביקורות ו מסתכל השונים עד כה netbooks אני אוהב את המראה של ההתגלות 4213 ואת Samsung NC10, היה גם Dell Inspiron Mini 9 כי הסתכלתי.

Im כדי להשתמש ב-Windows XP, אך כאן היה שקול לינוקס - תמיד שמחים לקבל משתמשים חדשים על המערכת!

ראשי השימוש יהיה גלישה פורומים / נטו ומציג התמונות - זיהוי prob לשמור אותם על גבי כרטיס זכרון ממורי סטיק clogging לשמור את netbook (כמו Ive לעשות עם מחשב נייד / PC הראשי כאן!) זיהוי אני tunes על זה יותר מדי.

אז בבית מו בחירה בין ההתגלות של Samsung.

זיהוי prob לקבל PAYG dongle - 3 אחת עבור £ 97 עם 12 חודשים גישה לאינטרנט ב - זיהוי לא להשתמש בזה בבית רק כאשר האחרון אמור לצאת כל כך הרבה זמן, לא להוט אחרי החתימה על חוזה של 24 שנה. לאחר 3 אמר כי עשה להציע לי סלולרי בפס רחב עבור £ 5 לחודש אם אני להעביר אליהם Im אשר שוקל כמו פעם טלפון סלולרי חדש.

עדיין לא בטוח מה בדיוק הוא sim של מוטבעים.

אקח נראה ברשת ו כאן לקבלת מידע על שניהם netbooks

לחיים Alison
Old 28 דצמבר 2008, 20:57
קבוצת תורמים

ה NC10 היא רחוקה netbook את הטוב ביותר על השוק עכשיו ואם אתה יכול להרשות לעצמו את זה, זה הפתרון הטוב ביותר.

אני לא בטוח איזה סוג של חיבור אינטרנט סלולרי סטנדרטים אלו דברים שימוש - אם זה PCIMCA, אתה צפוי מתוך מזל. הדברים האלה נוטים להיות USB בלבד.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 29 דצמבר 2008, 04:55
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
אני לא בטוח איזה סוג של חיבור אינטרנט סלולרי סטנדרטים אלו דברים שימוש - אם זה PCIMCA, אתה צפוי מתוך מזל. הדברים האלה נוטים להיות USB בלבד.
רובם אינם USB בכל מקרה.

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 3 23 אוקטובר 2009 05:35
שינוי ל-Windows XP מתוך לינוקס על Netbook haysey9 מערכות ההפעלה Windows 6 -17 פברואר 2009 16:39
האם זה טוב Netbook / Laptop? גיל של RKO מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 ה -25 בחודש נובמבר 2008 13:16
Netbook כדאי לקנות עכשיו או מאוחר יותר? אד S מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 1 21st נובמבר 2008 12:35
כיצד אוכל לצפות ב-DVD של מערכת ההפעלה לינוקס Netbook? Sss S מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 5 20 נובמבר 2008 12:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.