mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Help Needed su Netbook pasirinkimas prašom!

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 18, 2008, 14:38
Naujas Narys

Default Help Needed su Netbook pasirinkimas prašom!

Sveiki, pirmą post čia, aš ieškau pirkti Netbook bet esu viso buvo pradedantysis, kai jis ateina pirkti naujus kompiuterius!

Aš mačiau Internetiniu ˛ nešiojamieji kompiuteriai ACER Aspire 1, bet nėra tikras, ar tai yra geriausias variantas eiti?

Turiu kompiuterį Dell "pagrindinis Čia aš pasidalinti su šeima ir Acer Aspire 1353XC nešiojamas Ive, kurie turėjo atbout 4 metų I guess? Nešiojamas tikrai sulėtėja dabar internetas goes on / off, nežinote, kodėl. Kaip ilgai Laptops paskutinis vidutiniškai?

Im po mažuose nešiojamuose Laptop / Netbook naudoti, kai iš pat apie traukiniais Jungtinėje Karalystėje atostogas ir tt, už naršymą forumų, pateikiant nuotraukas su požiūriu, saugoti, Memory Stick / SD kortelės. Id laikytis pagrindinių PC internetinės parduotuvės / banko.

I dont know much about WiFi tačiau esu dėl to upgrade mano telefonas netrukus taip pat turėtų gauti judriojo plačiajuosčio ryšio naudojimą Netbook nes doesnt atrodo daug wifi, kur aš gyvenu?

Ar yra kokių nors su pastatyta WiFi Internetiniu ˛ nešiojamieji kompiuteriai? Ar man geriausiai su naudodami raktą?

Ar pažvelgti iphone, bet ne ką Im po ir per brangu!

Kaina išmintingą ieško apie 250 £ ish ženklas būtų palaukti Jan pardavimo atveju sumažinimo.

Bet info / patarimai būtų labai gerai, ne tikrai, kur pradėti ieškoti iš tikrųjų!

Ačiū Alison
Old Gruodis 28, 2008, 09:00
Donorų grupės

Su 250 £ biudžetas jūs tikrai norite Netbook ne nešiojamas. Jei tai tiesiog, kaip jūs apibrėžtumėte tik dėl dokumentų ir interneto naršymo tada jums nereikia daugiau nei Netbook vistiek.

Jei galėtų užtrukti šiek tiek I'd recommend Samsung NC10 bent 317 £ jis du kartus Acer A110 RAM ir didesnį kietąjį diską.

Tačiau prilipti prie jūsų biudžetas Mano pasirinkimas turbūt būtų Acer Aspire A150 Ab ji veikia ant Linux, o ne "Windows", kuri paprastai teikiama pirmenybė OS už Internetiniu ˛ nešiojamieji kompiuteriai, tačiau jei esate ne naudoti ją jis gali būti nemalonus, ar jis gali būti geriausias dalykas, kurį kada nors tau nutiko, ar kietas mokymosi kreivė - priklauso nuo kokios esi žmogus
Old Gruodis 28, 2008, 10:22
Naujas Narys

Ačiū už info

Buvęs Naršyti šiandien Currys ir PC World. Manau reikia iki biudžetas šiek tiek tuos, kuriuos paminėti bus ok kaina išmintingas.

Nuo skaityti atsiliepimus ir ieško įvairių Internetiniu ˛ nešiojamieji man iki šiol patinka 4.213 Advento ir "Samsung" NC10 atrodo, ten taip pat buvo "Dell Inspiron Mini 9, kad aš mačiau ne.

Im naudoti Windows XP ", tačiau čia manytų Linux - visada stengiamės naudoti naują sistemą!

Pagrindinės naudojimo būtų naršymas Forums / neto ir parodyta foto - Id Prob laikyti tuos Memory Stick Prisiminti neužsikimš Netbook (pavyzdžiui, Ive, Done su laptop / main PC čia!) Id aš melodijas ant jos.

Tad Mo tarp advento ir Samsung pasirinkimas.

Id Prob gauti PAYG Dongle - 3 yra vienas iš 12 mėnesių, interneto prieigą - ID 97 LTL negalima naudoti, kad namie tik tada, kai iš to turi tęstis, o ne mėgstu užsiregistravote 24 mėnesių sutartį. Atsižvelgdama sakė, kad 3 nebuvo pasiūlyti man judriojo plačiajuosčio ryšio už £ 5 per mėnesį, jei išvykstu į tuos, kurie Im svarsto, kaip laiko naują telefoną.

Nesate tikri, ką tiksliai įdėta SIM yra.

Il turi atrodyti net ir čia info tiek Internetiniu ˛ nešiojamieji kompiuteriai

Cheers Alison
Old Gruodis 28, 2008, 20:57
Donorų grupės

NC10 yra pats geriausias Netbook į rinką jau dabar, ir jei galite sau tai leisti tai jūsų Geriausias.

Nesu tikras, kokios ryšio standartų mobilusis internetas šių dalykų naudoti - jei tai PCIMCA, jūs tikriausiai iš laimės. Šie dalykai paprastai būna tik USB.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Gruodis 29, 2008, 04:55
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
Nesu tikras, kokios ryšio standartų mobilusis internetas šių dalykų naudoti - jei tai PCIMCA, jūs tikriausiai iš laimės. Šie dalykai paprastai būna tik USB.
Dauguma jų yra USB vistiek.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sony VAIO W Netbook? vitadellajan Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 3 23 spalis 2009 05:35
Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook haysey9 Windows "operacinės sistemos 6 17 vasaris 2009 16:39
Ar tai gerai Netbook / Laptop? Amžius RKO Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Lapkritis 25, 2008 13:16
Turėčiau pirkti Netbook dabar ar vėliau? Ed S Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Lapkritis 21, 2008 12:35
Kaip aš galiu žiūrėti į Linux OS Netbook DVD? SSS S Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 Lapkritis 20, 2008 12:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.