![]() |
|
| |||
| |||
| Hello pirmo ierakstu šeit esmu meklējis nopirkt netbook bet esmu kopā IT iesācējs, kad runa pērkot jaunu datoru! Es esmu redzējis Acer netbooks cenšas 1, bet nav pārliecināts, vai tas ir labākais viena iet? Es saņēmu Dell galvenais pc šeit es dalīties ar ģimeni un Acer Aspire 1353XC klēpjdators, kas Ive bija atbout 4 gadiem es domāju? Klēpjdators ir tiešām palēninās tagad, interneta pieslēgums iet ieslēgt / izslēgt, nezinu, kāda iemesla. Cik ilgi laptops pagājušajā nedēļā? Im pēc mazās pārnēsājamās klēpjdatora / netbook izmantot, kad, un arī par vilcienu UK brīvdienas utt pārlūkošanai forumiem, liekot fotogrāfijas, lai apskatītu, būtu veikalā Memory Stick / SD card. Id pieturēties pie galveno pc tiešsaistes iepirkšanās / banku. Nezinu daudz par wifi, bet esmu dēļ uzlabot manu tālruni drīz tā ir arī iegūtu mobilo platjoslas izmantošanai netbook jo doesn't šķiet daudz wifi, kur es dzīvoju? Vai ir kāda ar iebūvētu WiFi netbooks? Vai varētu man vislabāk ar izmantojot dongle? Vai apskatīt iphone, bet ne to, ko Im pēc un ir pārāk dārgi! Cena gudrs meklē apmēram £ 250 ish zīme, būtu jāgaida Jan pārdošanas gadījumā samazinājumu. Jebkuru info / ieteikumu būtu lieliski, nav pārliecināti, kur sākt meklēt tiešām! Thanks Alison |
|
| |||
| |||
| Ar 250 £ budžets jūs noteikti vēlaties netbook nav klēpjdators. Ja tas ir burtiski, kā jūs raksturotu tikai dokumenti un tīmekļa pārlūkošanu jums nav nepieciešams vairāk nekā Netbook anyway. Ja jūs varētu stiept mazliet man ieteiktu Samsung NC10 uz 317 £ tas ir divreiz RAM apjomu Acer A110 un lielāks cietais disks. Taču pieturoties pie jūsu budžeta mana izvēle, iespējams, būtu Acer Aspire A150 Ab tā iet uz Linux, ne Windows, kas ir parasti dod OS uz netbooks, tomēr, ja jūs nav pieraduši pie tā varētu būt kaitinošas, vai tas varētu būt vislabākais, kas jebkad noticis ar jums, vai stāvu mācīšanās līkne - atkarīgs kādi jūs esat |
|
| |||
| |||
| Paldies par info ![]() Ir šodienas pārlūkot Currys un PC World. Domāju, ka man vajadzēja pat budžetā mazliet tā, ka šie jums minēt būtu ok cena gudrs. Lasīt pārbaudes un apskatīti dažādi netbooks es tik tālu kā izskatu 4.213 Adventes un Samsung NC10, bija arī Dell Inspiron Mini 9, kas Es paskatījos. Im lietot Windows XP šeit, bet varētu apsvērt Linux - vienmēr priecāsimies saņemt izmantot jaunu sistēmu! Galvenais pielietojums būs sērfošanu Forums / neto un rāda fotogrāfijas - Id prob saglabā tiem, Memory Stick ietaupīt aizsērēšanu netbook (piemēram Ive veikta ar portatīvo datoru / main pc šeit!) Id esmu mūziku pārāk. Tātad pie mo izvēlēties starp Adventes un Samsung. Id prob saņemt PAYG dongle - 3 ir viens £ 97 un 12 mēnešiem, interneta piekļuve - ID nevar izmantot, ka mājās tikai tad, kad no tā būtu pēdējā, bet ne labprāt Piesakoties 24 mēnešu līgumu. Ņemot vērā iepriekš sacīto, ka 3 piedāvāja man mobilie platjoslas pakalpojumi £ 5 mēnesī, ja es pārietu uz šīm valstīm, kura Im uzskatīt par laiku, jaunu telefonu. Joprojām nav pārliecināts, ko tieši iegultā sim ir. Il ir skatīties uz tīklu un šeit info par abiem netbooks ![]() Cheers Alison |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NC10 ir līdz šim labākais netbook par tirgus tiesības tagad un, ja varat atļauties tā ir jūsu labākā bet. Es neesmu pārliecināts, kāda veida savienojumu standartiem tām mobilo internetu lietas izmantošanu - ja tas ir PCIMCA, jūs, iespējams no luck. Šīs lietas parasti ir USB only.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Lielākā daļa no tām ir USB anyway. |