menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pomoc potrebné Netbook výber, prosím!

Reply

Thread Tools
Old 18.prosince 2008, 14:38
Nový člen skupiny

Default Pomoc potrebné Netbook výber, prosím!

Dobrý deň, prvý príspevok tu som hľadal kúpiť netbook, ale som celkom IT novic čo sa týka nákupu nových počítačov!

Videl som netbooks Acer aspirovat na 1, ale nie sú istí, či to je najlepšie sa ísť?

Mám tu PC Dell hlavné tu zdieľam s rodinou a Acer Aspire 1353XC notebook, ktorý mal Ive atbout 4 roky myslím? Tento notebook je naozaj spomaľuje hneď, pripojenie k internetu je zapnuté / vypnuté, neviete prečo. Ako dlho notebooky posledný v priemere?

Im po malý prenosný notebook / netbook používať v čase mimo a asi na vlaky UK dovolenka atď, pre prezeranie fór, putting fotky na názoru by ukladať na pamäťovú kartu Memory Stick / SD karty. Id nalepit na hlavnú počítač pre online nakupovanie / bankovníctva.

I dont vedieť nič o wifi, ale já kvôli upgradu môjho telefónu čoskoro tak by tiež získať mobilné širokopásmové pripojenie pre použitie s netbook doesnt pretože sa zdá byť oveľa wifi, kde bývam?

Existujú nejaké netbooks so vstavaným wifi? Alebo by som mal byť najlepšie s použitím dongle?

Mali pozrieť na iPhone, ale nie je to, čo po Im a príliš drahé!

Cena múdrych hľadá okolo £ 250 ish známky, by sa počkať na január predaja v prípade zrážky.

Akékoľvek info / radu by bolo super, neviete, kde začať hľadať naozaj!

Vďaka Alison
Old 28.prosince 2008, 09:00
Darcu Skupina

S rozpočtom 250 libier budete určite chcieť netbook nie je prenosný. Ak je doslova ako bys opísať len pre dokumenty a prezeranie internetu potom nemusíte viac ako netbook tak.

Kdybyste mohol pretiahnuť trochu bych odporučiť Samsung NC10 na 317 libier má dvojnásobok pamäte RAM na Acer A110 a väčší pevný disk.

Napriek tomu sa držať svojho rozpočtu mojej voľby, zrejme by sa Acer Aspire A150 Ab beží na Linuxe, a nie Windows, ktorý je všeobecne preferovanej OS pre netbooks však, ak nie ste používa na to, že by mohol byť nepríjemný, alebo by to mohlo byť najlepšia vec, ktorá sa k vám niekedy stalo, ani strmá krivka učenia - závisí Aký si človekom

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 28.prosince 2008, 10:22
Nový člen skupiny

Vďaka za info

Boli na prezeranie dnes v Currys a PC World. Myslím, že potreba až rozpočtu trochu tak ty sa zmieňujeme bude ok cena moudrý.

Od čítania recenze a pri pohľade na rôzne netbooks som tak ďaleko, ako je vzhľad Advent 4213 a Samsung NC10, tam bol tiež Dell Inspiron Mini 9, ktoré som sa zaoberala.

Im použitie Windows XP, ale tu by zvážiť Linux - vždy radi sa použiť na vytvorenie nového systému!

Hlavné použitie je surfovanie fóra / čisté a premietanie fotiek - ID problémy udržať ty na pamäťovú kartu Memory Stick zachrániť zanášaniu do netbook (ako Ive urobiť s notebookem / main ks tu!) Id mať aj melódie na neho príliš.

Takže na mo voľbu medzi Advent a Samsung.

Id problémy získať PAYG dongle - 3 má jeden za 97 libier a 12 mesiacov, prístup na internet - Id používať doma, že práve vo chvíli, kedy by mala trvať tak dlho, nie je záujem o registráciu do 24 mesiacov. Ktorý uviedol, že mi ponúkajú 3 udělal mobilné širokopásmové pripojenie pre 5 libier za mesiac, keď sa sťahujú do nich Im zvažuje ako čas na nový telefón.

Stále si nejsem jistá, čo presne vloženú sim je.

Podívám se na čisté a sem info ako netbooks

Nazdraví Alison
Old 28.prosince 2008, 20:57
Darcu Skupina

V NC10 zďaleka najlepšie netbook na trhu práve teraz, a ak ste si to môžu dovoliť je to vaše najlepšie stávka.

Nie som si istý, aký druh pripojenia týchto štandardov mobilnej internetovej veci použitia - pokiaľ je to PCIMCA, budete pravdepodobne z šťastie. Tieto veci majú iba USB.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 29. decembra 2008, 04:55
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Carbon View Post
Nie som si istý, aký druh pripojenia týchto štandardov mobilnej internetovej veci použitia - pokiaľ je to PCIMCA, budete pravdepodobne z šťastie. Tieto veci majú iba USB.
Väčšina z nich je USB tak.

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Sony VAIO Z Netbook? vitadellajan Notebooky, Mobily a PDA 3 23.října 2009 05:35
Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook haysey9 Operačné systémy Windows 6 17. február 2009 16:39
Je to dobrý Netbook / notebook? Vek RKO Notebooky, Mobily a PDA 2 25. novembra 2008 13:16
Mám kúpiť netbook teraz alebo neskôr? Ed S Notebooky, Mobily a PDA 1 21. novembra 2008 12:35
Ako môžem sledovať DVD v OS Linux Netbook? Sss S Notebooky, Mobily a PDA 5 20. novembra 2008 12:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.