![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло први пост овде, био сам у потрази за куповину нетбоок али сам укупно ИТ искушеник када се купују нове компјутере! Видјела сам Ацер стремити нетбоокс у 1, али не сигуран да данашји је најбољи за то да иде? Ја сам добио Делл главна пц овде делим са породице и Ацер стремити 1353КСЦ Иве лаптоп који је имао атбоут 4 године мислим? У лаптоп је стварно успоравање сада, прикључак за интернет гоес он / офф, не знам зашто. Колико дуго у просеку прошле лаптоп? Им након мало преносни лаптоп / нетбоок за коришћење када се на влакове и око празника Велике Британије и сл, за прегледање форумима, стављање фотографија на преглед, би сачувати на Меморы Стицк / СД картица. Ид стицк до главног рачунара за онлине куповину / банкарства. Ја донт кноткле велик део о УиФи али сам због надоградње мој телефон па ће ускоро добити и за коришћење мобилног широкопојасног са нетбоок јер се чини да се пуно УиФи где живим? Има ли каквих нетбоокс са уграђеним УиФи? Или бих се најбоље са помоћу донг? Да ли поглед на иПхоне, али не и након што Им прескупо! Цена мудри гледајући око £ 250 исх марку би сачекати за јануар продаје у случају смањења. Свеједно инфо / савет би био велик, не знате где започети хандсоме стварно! Хвала Алисон |
|
| |||
| |||
| Са £ 250 буџет који свакако желе нетбоок не лаптоп. Ако је дословно као што описују само за документе и уеб претраживања онда не морате више од нетбоок Аныуаы. Кад би могла протежу мало Лекар је такође препоручио бих се Самсунг НЦ10 на £ 317 има двоструко РАМ од Ацер А110 и већи хард диск. Међутим придржавају буџет мој избор ће вероватно бити Ацер стремити А150 Аб то ради на Линукс, а не систем Уиндоус који је уопштено жељених ОС за нетбоокс, али ако Вам се не користе за то би могао бити досадне, или би могло да буде најбоље што се икада догодило да сте, или стрме кривуља учења - зависи какав особа коју
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Хвала за инфо ![]() Су за прегледање данас у Цуррыс и ПЦ Уорлд. Мислим да је потребно да се буџет мало па оне коју би било ок споменути цена мудар. Од читања рецензије и гледајући разне нетбоокс ја тако далеко као што изгледа на Адвент 4213 и Самсунг НЦ10, ту је и Мали долина Инспирон Мини 9 да сам гледајући. Им користити на Уиндоус КСП, али овде би размотрити Линукс - увек радо се користити за нови систем! Главна користити било би сурфовање форуми / нето и приказивање фотографија - идентификација проблема држати оних на меморы стицк цлоггинг сте горе нетбоок (попут Иве учинити са лаптоп / маин пц овде!) Идентификација сам мелодија на њу превише. Тако је на МО избор између Адвент и Самсунг. Идентификација проблема добити ПАЫГ донг - 3 имате за £ 97 месеци са 12 на интернет пристап - ИД који не користе само код куће, када се тако треба да траје неко време, а не волети пријавили за 24 месеци уговора. После реченог да учини 3 понуде ме за мобилни широкопојасни £ 5 а монтх ли прешли на оне који размишљају као Им време за нови телефон. Још увек не знам шта тачно један сим је уметнут. Ил имају поглед на интернету и овде за инфо на обе нетбоокс ![]() Живели Алисон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе НЦ10 је далеко најбољи нетбоок на тржишту управо сада, и ако си можете приуштити то да је ваш најбољи кладити. Нисам сигуран какав вези тих стандарда мобилне Интернет ствари коришћења - ако је ПЦИМЦА, ти си вероватно од среће. Те ствари имају тенденцију да имају само УСБ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Већина од њих су УСБ Аныуаы.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Соны Ваио У лаптоп? | витаделлајан | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 23. Окт 2009 05:35 |
| Мијењање система Уиндоус КСП са Линукс на Нетбоок | хаысеы9 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 17 фебруар 2009 16:39 |
| Да ли је то добар Нетбоок / Лаптоп? | Аге оф РКО | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 25 новембар 2008 13:16 |
| Требам ли купити нетбоок сада или касније? | Ед С | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 21 новембар 2008 12:35 |
| Како могу гледати ДВД-у Линукс ОС Нетбоок? | ССС С | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 20 новембар 2008 12:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |