![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba ilk yazı burada, bir netbook satın almak ancak aradığınız bir toplam BT acemi zaman yeni bilgisayar satın almak gelir hissediyorum! Ben ancak bunun için gitmek için en iyi olanı emin değilim 1 Acer Aspire ve netbooks gördün mü? Burada aile ve Ive 4 yıl sanırım atbout da vardı bir Acer Aspire 1353XC dizüstü paylaştığım bir Dell ana bilgisayar var? Dizüstü bilgisayarın gerçekten şimdi internet bağlantısı devam ediyor / kapama, neden emin değilseniz aşağı yavaşlıyor. Ne kadar dizüstü bilgisayarlar ortalama son var? Im küçük taşınabilir dizüstü sonra / ne zaman dışarı ve trenler hakkında forum tarama için İngiltere tatiller vs kullanmak için, üzerinde görmek için fotoğrafları koyarak, Memory Stick üzerindeki mağaza ediyorum / SD kart netbook. No çevrimiçi alışveriş için ana bilgisayar sadık / bankacılık. Ben çok bilmiyorduysanız hakkında WiFi ama yakında bu yüzden de orada doesnt nerede yaşadığımı çok WiFi gibi görünmektedir ve netbook ile kullanmak için mobil geniş bant tanınacak Telefon yükseltmesi nedeniyle mi? Orada WiFi yerleşik bir netbooks misiniz? Veya dongle'ı kullanarak en iyi ben olur? Ama iPhone bakabilirsiniz mi sonra değil ne Im ve çok pahalı! Fiyat £ 250 ish işareti civarında indirim durumunda Oca satış bekleyip bakarak akıllıca. Herhangi bir bilgi / tavsiye, emin değilim burada gerçekten bakarak başlamak için çok iyi olurdu! Teşekkürler Alison |
|
| |||
| |||
| Ile £ 250 bütçeniz kesinlikle bir dizüstü netbook istemiyor. Gibi size yine bir netbook fazla gerekmez belgeler ve web tarama sonra sadece tarif Eğer gerçekten bir. Eğer ben tavsiye ediyorum biraz uzatmak olabilir Samsung NC10 £ 317 it at iki kez Acer A110 ile RAM ve daha büyük bir sabit disk vardır. Ancak bütçeniz için seçim büyük olasılıkla olacak anlaşmazlık Acer Aspire A150 Ab Eğer onu rahatsız edici olabilir, ya da o kadar size veya bir öğrenme eğrisi dik başına gelen en iyi şey olabilir kullanılan değilseniz Linux, Windows ve netbooks için genelde tercih edilen işletim sistemidir, ancak değildir çalıştırır - bağlıdır Ne tür kişi var
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Bilgi için teşekkürler ![]() Bir bugün Currys ve PC World taramak için oldu. Ben fiyat akıllıca tamam olacak bütçe biraz bu size söz Bunu için gerekli düşünün. Okuma değerlendirmeleri ve Noel 4213 ve Samsung NC10 bir bak ben şimdiye kadar gibi çeşitli netbooks bakıyor, bir de ben baktım bir Dell Inspiron Mini 9 oldu. Windows XP için burayı Im kullanımı ancak Linux dikkate alacağını - her zaman yeni bir sistem kullanmak için mutlu! Ana kullanmak bir hafıza üzerindeki netbook Ive Dizüstü bilgisayarın yapılır (örneğin / pc buraya ana!) No kadar clogging kaydetmek sopa o tutmak Forumlar / net ve fotoğraf gösteren - No sorunları sörf olur onu da ben şarkı var. Bu nedenle, Noel ve Samsung arasında bulunan Mo bir seçim. Id prob bir PAYG dongle olsun - 3 97 £ 12 ay Internet erişimi - No şurada at home bu sadece zaman dışarı kadar, bir 24 aylık sözleşme kaydolma düşkün olmayan bir süre sürmelidir kullanmayan bir tane var. Bu 3 eğer onlara olan yeni bir telefon için zaman olarak dikkate Im hareket bana 5 £ bir ay mobil geniş bant teklif yaptı Having. Hala tam olarak gömülü evet ne olduğundan emin değilim. Il bir bakın ve burada bilgi için iki netbooks NET ![]() Şerefe Alison |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu NC10 piyasada çok en iyi netbook şimdi ve eğer siz iyisi bunu Ödeyebileceğinizden gereğidir. Ben bağlantı standartları ne tür emin değilim şeyleri kullanmak bu mobil İnternet - eğer PCIMCA's, you're olasılıkla şanssız. Bu şeyler sadece USB var eğilimindedir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Çoğu USB zaten vardır.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |