менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Допомога необхідна Netbook з вибором будь ласка!

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2008, 14:38
Нові члени групи

Default Допомога необхідна Netbook з вибором будь ласка!

Привіт перший пост тут, я куплю Netbook але я загальної ІТ-новачків, коли мова йде купувати нові комп'ютери!

Я бачив, як нетбуки Acer серії Aspire 1, але не впевнений, що це найкращий варіант займаєшся?

У мене є основний ПК Dell тут я поділяю з сім'єю та Acer Aspire 1353XC ноутбука Ive який був atbout 4 роки я думаю? Ноутбук дійсно сповільнюється зараз, підключення до інтернету йде включення / вимикання, не знаю, чому. Як довго ноутбуки останніх в середньому?

Їм після невеликої портативний ноутбук / нетбук для використання при проводять час у поїздах ВЕЛИКОБРИТАНІЯ свят і т.д., для перегляду форумів, поклавши фотографій на перегляд, будуть зберігатися в пам'яті Memory Stick / SD Card. Id прилипає до основного комп'ютера для онлайнових покупок / банківської справи.

Я не знаю багато про WiFi але я через поновлення мого телефону швидкої таким би також отримати мобільного широкосмугового зв'язку для використання з Netbook оскільки doesn't здаються багатьом WiFi, де я живу?

Чи є якісь нетбуків з вбудованими WiFi? Чи мені краще за допомогою ключів?

Кого-то схожа на iphone, але не те, що після Im і занадто дорого!

Ціни мудро дивлячись на рівні близько £ 250 ISH знак, буде чекати продажу січня у разі скорочення.

Будь-яка інформація / рада буде більше, а не знаєте, з чого почати пошуки насправді!

Завдяки Елісон
Old 28 грудня 2008, 09:00
Донор групи

У £ 250 бюджетом ви безумовно хочете Netbook не ноутбук. Якщо це буквально так, як ви описали тільки для документів і веб-браузера то вам не потрібно більше, ніж будь-який нетбук.

Якщо б ти міг простягнути розрядні я рекомендую Samsung NC10 317 фунтів стерлінгів вона вже двічі ОЗУ Acer A110 і більший жорсткий диск.

Однак дотримуючись Вашого бюджету мій вибір, ймовірно, буде Acer Aspire A150 Ab він працює на Linux, а не Windows яких є найкращою ОС для нетбуків, однак якщо ви не звикли до неї можна було б образливо, чи це може бути саме найкраще, що трапилося з вами, чи крутий кривий навчання - залежить від Який ви людина

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 28 грудня 2008, 10:22
Нові члени групи

Дякуємо за інформацію

Були для перегляду сьогодні в Currys і PC World. Подумайте Мені потрібно було до бюджету трохи, щоб відзначити тих, кого ви б ОК цін мудрим.

Від читання оглядів і, дивлячись на різні нетбуки я до сих пір подобається, як виглядає Advent 4213 і Samsung NC10, існує також міні Dell Inspiron 9, що я подивився на.

Im використовувати для Windows XP, але тут буде розглядати Linux - завжди раді отримати від використання нової системи!

Головне використання буде серфінгу форумах / чистий та демонстрації фотографій - Ід проб зберегти тих, хто на Memory Stick зберегти засмічуючи Netbook (як Ів зробити з ноутбуком / основного ПК тут!) ID я мелодії на ньому теж.

Так при МО вибір між появою і Samsung.

Id проб отримати ключ розподільний - 3 має один за £ 97 з 12 місяців доступ до Інтернет по - Ід не використовувати цей будинок саме тоді, коли з цього, слід останнім часом, не зацікавлені у передплаті на 24-місячний контракт. Сказавши, що 3 зробив мені запропонувати мобільного широкосмугового зв'язку для 5 фунтів стерлінгів на місяць, якщо я переїду до них Im які розглядають як час для нового телефону.

Чи не впевнені, що саме вбудованої сим.

Іл подивитися на чисту і тут за інформацію на обох нетбуках

Cheers Елісон
Old 28 грудня 2008, 20:57
Донор групи

NC10 є найкращим Netbook на ринок прямо зараз, і якщо ви можете собі це дозволити це ваш кращий вибір.

Я не впевнений, який з цих зв'язку стандарту мобільного Інтернету речей використання - якщо це PCIMCA, ви швидше за все не пощастило. Ці речі, як правило, тільки USB.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 29 грудня 2008, 04:55
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
Я не впевнений, який з цих зв'язку стандарту мобільного Інтернету речей використання - якщо це PCIMCA, ви швидше за все не пощастило. Ці речі, як правило, тільки USB.
Більшість з них USB в будь-якому випадку.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.