![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт перший пост тут, я куплю Netbook але я загальної ІТ-новачків, коли мова йде купувати нові комп'ютери!
Я бачив, як нетбуки Acer серії Aspire 1, але не впевнений, що це найкращий варіант займаєшся? У мене є основний ПК Dell тут я поділяю з сім'єю та Acer Aspire 1353XC ноутбука Ive який був atbout 4 роки я думаю? Ноутбук дійсно сповільнюється зараз, підключення до інтернету йде включення / вимикання, не знаю, чому. Як довго ноутбуки останніх в середньому? Їм після невеликої портативний ноутбук / нетбук для використання при проводять час у поїздах ВЕЛИКОБРИТАНІЯ свят і т.д., для перегляду форумів, поклавши фотографій на перегляд, будуть зберігатися в пам'яті Memory Stick / SD Card. Id прилипає до основного комп'ютера для онлайнових покупок / банківської справи. Я не знаю багато про WiFi але я через поновлення мого телефону швидкої таким би також отримати мобільного широкосмугового зв'язку для використання з Netbook оскільки doesn't здаються багатьом WiFi, де я живу? Чи є якісь нетбуків з вбудованими WiFi? Чи мені краще за допомогою ключів? Кого-то схожа на iphone, але не те, що після Im і занадто дорого! Ціни мудро дивлячись на рівні близько £ 250 ISH знак, буде чекати продажу січня у разі скорочення. Будь-яка інформація / рада буде більше, а не знаєте, з чого почати пошуки насправді! Завдяки Елісон
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У £ 250 бюджетом ви безумовно хочете Netbook не ноутбук. Якщо це буквально так, як ви описали тільки для документів і веб-браузера то вам не потрібно більше, ніж будь-який нетбук.
Якщо б ти міг простягнути розрядні я рекомендую Samsung NC10 317 фунтів стерлінгів вона вже двічі ОЗУ Acer A110 і більший жорсткий диск. Однак дотримуючись Вашого бюджету мій вибір, ймовірно, буде Acer Aspire A150 Ab він працює на Linux, а не Windows яких є найкращою ОС для нетбуків, однак якщо ви не звикли до неї можна було б образливо, чи це може бути саме найкраще, що трапилося з вами, чи крутий кривий навчання - залежить від Який ви людина
|
|
|||
|
|||
|
Дякуємо за інформацію
![]() Були для перегляду сьогодні в Currys і PC World. Подумайте Мені потрібно було до бюджету трохи, щоб відзначити тих, кого ви б ОК цін мудрим. Від читання оглядів і, дивлячись на різні нетбуки я до сих пір подобається, як виглядає Advent 4213 і Samsung NC10, існує також міні Dell Inspiron 9, що я подивився на. Im використовувати для Windows XP, але тут буде розглядати Linux - завжди раді отримати від використання нової системи! Головне використання буде серфінгу форумах / чистий та демонстрації фотографій - Ід проб зберегти тих, хто на Memory Stick зберегти засмічуючи Netbook (як Ів зробити з ноутбуком / основного ПК тут!) ID я мелодії на ньому теж. Так при МО вибір між появою і Samsung. Id проб отримати ключ розподільний - 3 має один за £ 97 з 12 місяців доступ до Інтернет по - Ід не використовувати цей будинок саме тоді, коли з цього, слід останнім часом, не зацікавлені у передплаті на 24-місячний контракт. Сказавши, що 3 зробив мені запропонувати мобільного широкосмугового зв'язку для 5 фунтів стерлінгів на місяць, якщо я переїду до них Im які розглядають як час для нового телефону. Чи не впевнені, що саме вбудованої сим. Іл подивитися на чисту і тут за інформацію на обох нетбуках ![]() Cheers Елісон |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
NC10 є найкращим Netbook на ринок прямо зараз, і якщо ви можете собі це дозволити це ваш кращий вибір.
Я не впевнений, який з цих зв'язку стандарту мобільного Інтернету речей використання - якщо це PCIMCA, ви швидше за все не пощастило. Ці речі, як правило, тільки USB.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Моя система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Більшість з них USB в будь-якому випадку.