manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Pomoć s Philips x50 / twinhead stylebook 12D

Reply

Thread Tools
Old 1. veljače 2008, 16:00
Novi član grupe

Default Pomoć s Philips x50 / twinhead stylebook 12D

Poštovani / a, koje trebaju pomoć s moj laptop kao što je spomenuto gore. Kad sam išao da se prebaci ga na jedan drugi dan sve što sam dobio je bio plave snage svjetla (dolje lijevo). Uzimao sam izvaditi bateriju i bio u mogućnosti prebaciti na s AC kabel. Zatim stavite bateriju natrag u s namjerom recalibrating.
Sada ne može dobiti stroja za prijelaz na po baterija ili struju i sam obličje za neki pomoć prije nego odem kupiti novu bateriju

Nadam se netko može pomoći

Iain
Old 3. veljače 2008, 15:23
Donatorska Grupa

Default Pomoć s Philips x50 / twinhead stylebook 12D

to zvuči kao baterija za laptop je kratak i njenih sada prodriješe ako licemjerje dobiti Internet rad s mains sama, morat ćete dobiti stručne popraviti ga i nadati se samo njegovih powersupply.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Philips Freevent x51 Windows Re-install smeggedup Windows Operating Systems 2 17. veljača 2009 08:32
Driveri za Philips Freeline x40 UkGamer Multimedija i kodeci 3 28. lipnja 2008 14:29
Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Windows Operating Systems 4 4. svibanj 2008 08:01
Philips Freevents X50 Power Issue lloydy23 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 2 22. travanj 2008 04:26
Zamjena tvrdog diska na Philips Freevents laptopa chrismass1 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 10. listopad 2007 09:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.