![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poštovani / a, koje trebaju pomoć s moj laptop kao što je spomenuto gore. Kad sam išao da se prebaci ga na jedan drugi dan sve što sam dobio je bio plave snage svjetla (dolje lijevo). Uzimao sam izvaditi bateriju i bio u mogućnosti prebaciti na s AC kabel. Zatim stavite bateriju natrag u s namjerom recalibrating. Sada ne može dobiti stroja za prijelaz na po baterija ili struju i sam obličje za neki pomoć prije nego odem kupiti novu bateriju Nadam se netko može pomoći Iain |
|
| |||
| |||
| to zvuči kao baterija za laptop je kratak i njenih sada prodriješe ako licemjerje dobiti Internet rad s mains sama, morat ćete dobiti stručne popraviti ga i nadati se samo njegovih powersupply. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Philips Freevent x51 Windows Re-install | smeggedup | Windows Operating Systems | 2 | 17. veljača 2009 08:32 |
| Driveri za Philips Freeline x40 | UkGamer | Multimedija i kodeci | 3 | 28. lipnja 2008 14:29 |
| Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | Windows Operating Systems | 4 | 4. svibanj 2008 08:01 |
| Philips Freevents X50 Power Issue | lloydy23 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 22. travanj 2008 04:26 |
| Zamjena tvrdog diska na Philips Freevents laptopa | chrismass1 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 10. listopad 2007 09:24 |
| Thread Tools | |
| |