kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Laptopok, PDA-k & Mobiles

Register

Segítség a Philips X50 / twinhead stylebook 12D

Reply

Téma eszközök
Old Február 1, 2008, 16:00
Új tag Csoport

Default Segítség a Philips X50 / twinhead stylebook 12D

Hello, kellene egy kis segítség az én laptop a fent említettek szerint. Amikor bementem a váltást, hogy az a nap minden megvan a hatalma kék fény (bal alsó). Kivettem az akkumulátort, és képes volt arra, hogy kapcsolja be a hálózati kábelt. Azután, hogy az akkumulátor-vissza, azzal a szándékkal, hogy újból.
Most már nem tud a gép bekapcsolásához az akkumulátor vagy a hálózatról, és várom a segítséget, mielőtt elmegyek vásárolni egy új akkumulátort

Remélem valaki tud segíteni

Iain
Old Február 3, 2008, 15:23
Donor Group

Default Segítség a Philips X50 / twinhead stylebook 12D

Úgy hangzik, mint az elem rövidre a laptopot és most kitört ha cant get it együttműködik a hálózati egyedül, meg kell, hogy a szakmai megjavítani, és reméljük, hogy csak a powersupply.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Philips Freevent x51 Windows Re-install smeggedup A Windows operációs rendszerek 2 17. február 2009 08:32
Drivers A Philips Freeline x40 UkGamer Multimédia és kodekek 3 28. június 2008 14:29
Wanted: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 A Windows operációs rendszerek 4 4. május 2008 08:01
Philips Freevents X50 Power Issue lloydy23 Laptopok, PDA-k & Mobiles 2 22. április 2008 04:26
Cseréje merevlemezt a Philips Freevents laptop chrismass1 Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 10. október 2007 09:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.