mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus

Register

Pagalba Philips x50 / Twinhead Leidyba instrukcija 12D

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 1, 2008, 16:00
Naujas Narys

Default Pagalba Philips x50 / Twinhead Leidyba instrukcija 12D

Sveiki, kuriems kai kurie su mano nešiojamas kompiuteris, kaip minėta pirmiau padėti. Kai aš atvykau, kad įjungtumėte jį kitos dienos visi i got buvo mėlynos galia šviesos (apačioje kairėje). Aš paėmė iš baterijos ir sugebėjo įjungti su AC kabelis. Tada įdėkite bateriją atgal su recalibrating ketinimus.
Now I can't get aparatui įjungti iki baterijos ar maitinimo ir ieškau kai padėti Before I Go pirkti naują bateriją

Hope nors gali padėti

Iain
Old 3 vasaris 2008, 15:23
Donorų grupės

Default Pagalba Philips x50 / Twinhead Leidyba instrukcija 12D

Tai skamba kaip baterija yra trumpuoju nešiojamas kompiuteris ir jo metu sugedo, jei jūs cant get it working su maitinimo vien turėsite gauti profesionalų, siekiant ją išspręsti, ir tikiuosi jos tik Maitinimo.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Philips Freevent x51 Windows Re-install smeggedup Windows "operacinės sistemos 2 17 vasaris 2009 08:32
Tvarkyklės Philips Freeline x40 UkGamer Multimedia & Codecs 3 Birželis 28, 2008 14:29
Ieško: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Windows "operacinės sistemos 4 4 gegužė 2008 08:01
Philips Freevents x50 Power numeris lloydy23 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 Balandis 22, 2008 04:26
Pakeičia kietąjį diską į Philips Freevents nešiojamas kompiuteris chrismass1 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 10 spalis 2007 09:24
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.