мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Помоћ са Пхилипс кс50 / туинхеад стылебоок 12Д

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. Мар 2008, 16:00
Нови члан групе

Поштовани / а, које треба помоћ са мој лаптоп као што је споменуто горе. Кад сам ишао да се пребаци га на један други дан све што сам добио је био плаве снаге светлости (доле лево). Узимао сам извадити батерију и био у могућности пребацити на са АЦ кабл. Затим ставите батерију назад у са намером рецалибратинг.
Сада не може добити машине за прелаз на по батерија или струју и сам хандсоме за неки помоћ пре него одем купити нову батерију

Надам се неко може помоћи

Иаин
Old 3. Мар 2008, 15:23
Донаторска Група

то звучи као батерија за лаптоп је кратак и њених сада продријеше ако лицемјерје добити то рад са маинс сама, мораћете ћете добити стручне поправити га и надати се само његових поуерсупплы.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц