az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles

Register

Philips x50 / twinhead stylebook 12D ile Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 1 Şubat 2008, 16:00
Yeni Üye Grubu

Merhaba, yukarıda bahsedilen olarak dizüstü bilgisayar ile bazı yardım gerek. Ben tüm I got bir diğer gün geçiş gittim mavi güç ışığı (altta solda) oldu. Ben ve AC kablosu ile geçiş mümkün olduğu pil dışarı attı. Sonra geri recalibrating amacıyla pil koy.
Şimdi ve pil veya ana geçiş için makine almak için önce yeni bir batarya alınması gidin yardım için arıyorum

Umarım biri yardımcı olabilir

Iain
Old 3 Şubat 2008, 15:23
Bağış Grubu

bu pil gibi dizüstü shorted ve eğer Ana yalnız elde cant ve şimdi kırdı sesler, bir tamir için ve sadece güç kaynağı umut profesyonel almak gerekir.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından