менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Ноутбуки, КПК & Mobiles

Register

Допомога з Philips x50 / twinhead альбом мод 12D

Reply

Різьба Інструменти
Old 1 лютого 2008, 16:00
Нові члени групи

Default Допомога з Philips x50 / twinhead альбом мод 12D

Здравствуйте, потрібна допомога з моїм ноутбуком як згадувалося вище. Коли я прийшов до переключити його днями я отримав все було синім світлом потужністю (унизу ліворуч). Я витягнув батарею і зміг включити за допомогою кабелю змінного струму. Потім помістіть назад в батарею з наміром переглядає.
Тепер я не можу отримати машину для включення від батарей або мережі і шукаю деяку допомогу, перш ніж піти купити новий акумулятор

Надія хтось може допомогти

Iain
Old 3 лютого 2008, 15:23
Донор групи

Default Допомога з Philips x50 / twinhead альбом мод 12D

Це звучить як акумулятор ноутбука замкнутий і зараз зламав Якщо ви не можете отримати його роботи з мережі поодинці, вам потрібно отримати професійну виправити це і сподіваємося, що її тільки джерело живлення.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Philips Freevent x51 Windows перевстановити smeggedup Операційні системи Windows 2 17 лютого 2009 08:32
Драйвера для Philips Freeline X40 UkGamer Мультимедіа & кодеки 3 28 червня 2008 14:29
WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk chrismass1 Операційні системи Windows 4 4 травня 2008 08:01
Philips Freevents Power X50 випуск lloydy23 Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 22 квітня 2008 04:26
Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents chrismass1 Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 10 жовтня 2007 09:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.