![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, потрібна допомога з моїм ноутбуком як згадувалося вище. Коли я прийшов до переключити його днями я отримав все було синім світлом потужністю (унизу ліворуч). Я витягнув батарею і зміг включити за допомогою кабелю змінного струму. Потім помістіть назад в батарею з наміром переглядає. Тепер я не можу отримати машину для включення від батарей або мережі і шукаю деяку допомогу, перш ніж піти купити новий акумулятор Надія хтось може допомогти Iain |
|
| |||
| |||
| Це звучить як акумулятор ноутбука замкнутий і зараз зламав Якщо ви не можете отримати його роботи з мережі поодинці, вам потрібно отримати професійну виправити це і сподіваємося, що її тільки джерело живлення. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Philips Freevent x51 Windows перевстановити | smeggedup | Операційні системи Windows | 2 | 17 лютого 2009 08:32 |
| Драйвера для Philips Freeline X40 | UkGamer | Мультимедіа & кодеки | 3 | 28 червня 2008 14:29 |
| WANTED: Philips Freevents x51 Recovery Disk | chrismass1 | Операційні системи Windows | 4 | 4 травня 2008 08:01 |
| Philips Freevents Power X50 випуск | lloydy23 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 22 квітня 2008 04:26 |
| Заміна жорсткого диска на ноутбуці Philips Freevents | chrismass1 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 10 жовтня 2007 09:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |