menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Nápověda! Sony Vaio nutné, který podporuje SXGA

Reply

Thread Nástroje
Old 12. Září 2007, 08:16
Nový člen skupiny

Default Nápověda! Sony Vaio nutné, který podporuje SXGA

Ahoj Lidi,

Jeho můj 1. příspěvek sem!
Potřebuji se dostat Laptop za práci, v ideálním případě Velmi malý, lehký a fešák. Jako takové opravdu chci Sony Vaio. Jediným problémem je, že musím mít notebook s displeji, které podporuje alespoň 1280x1024 (SXGA) Já vím, že Vaio to bývá široká obrazovka ale nemohu najít ten, který jde nad rámec 1280x800.

Ví to někdo z Vaio, který podporuje toto usnesení? Náklady není opravdu problém.

Jakékoliv rady či připomínky velmi vítáme.

James.
Old 12. Září 2007, 08:21
Nový člen skupiny

Je nám líto, ale měla jsem řekl: Nechci jít tak velký jako 17 "obrazovkou. Čím menší tím lepší
Old 12. Září 2007, 08:33
Člen Skupina

Chcete-li mi, že to zní druhu nemožné.
14,1 pravděpodobně malé jako obrazovkách get (můžete získat 12 "Myslím, že), ale TFT / LCD obrazovek mají 'nativní' maximální rozlišení, a to jakési usnesení je nativní pro 19" displej, zatímco 17 "displej Myslím, že je 1024x768.

Takže, myslím, že byste mohli mít k vypořádání pro 1280x800
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.