![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Το 1ο μου post εδώ! Πρέπει να μπω ένα φορητό υπολογιστή για την εργασία, την ιδανική Πολύ μικρό, ελαφρύ και μια καλή κράχτης. Ως τέτοια πραγματικά θέλουν μια Sony Vaio. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εγώ πρέπει να διαθέτουν έναν φορητό υπολογιστή με μια οθόνη που να υποστηρίζει τουλάχιστον 1280x1024 (SXGA) Γνωρίζω ότι το Vaio του τείνουν να είναι ευρείας οθόνης, αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που πηγαίνει πέρα από 1280x800. Ξέρει κανείς από Vaio που υποστηρίζει αυτό το ψήφισμα; Το κόστος δεν είναι πραγματικά ένα πρόβλημα. ![]() Κάθε συμβουλή ή σχόλια πολύ ευπρόσδεκτη. James. |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη, αλλά θα έπρεπε να το είχα πει δεν θέλω να πάω τόσο μεγάλη όσο του 17 "οθόνη. Όσο μικρότερη είναι η καλύτερη |
|
| |||
| |||
| Για μένα, ακούγεται είδους αδύνατη. 14,1 είναι μάλλον μικρή, όπως ως οθόνες get (μπορείτε να πάρετε 12 "νομίζω), αλλά TFT / LCD οθόνες έχουν μια" γηγενείς "μέγιστη ανάλυση, και αυτό το είδος του ψηφίσματος είναι η μητρική για 19" οθόνη, ενώ ένα 17 "οθόνη Νομίζω ότι είναι 1024x768. Λοιπόν, νομίζω ότι μπορεί να έχετε για να διευθετήσει το 1280x800 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sony Vaio CPU και GPU Πάνω Θέρμανση | aresnalfc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 24 Αυγούστου 2009 07:10 |
| Βοήθεια χρειάζεται παρακαλούμε για VGC-V2 Sony Vaio | Baz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 11 | 7 Οκτ 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - Όποιος έχει αυτό; | Maverickk | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 15 Νοε 2007 12:17 |
| Sony Vaio είναι ανοησίες! | curlysmith | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 23 Οκτ 2007 12:45 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 23 Οκτ 2006 09:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |