manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Pomoć! Sony Vaio potrebno da podržava SXGA

Reply

Thread Tools
Old 12. Ruj 2007, 08:16
Novi član grupe

Default Pomoć! Sony Vaio potrebno da podržava SXGA

Hi momački,

Njegova moj 1. post ovdje!
Trebam dobiti laptop za posao, idealno Vrlo malen, lagan i dobar posmatrač. Kao takav zaista žele Sony Vaio. Jedini problem je da sam mora imati laptop sa zaslon koji podržava najmanje 1280x1024 (SXGA) znam da je Vaio's tendenciju da budu široki zaslon, ali ne mogu naći onaj koji nadilazi 1280x800.

Se bilo tko znati od Vaio koji podržava tu rezoluciju? Trošak stvarno nije problem.

Bilo koji savjet ili komentare u mnogome dobrodošli.

Jakova.
Old 12. Ruj 2007, 08:21
Novi član grupe

Žao mi je, trebali bi rekli ne želim ići kao velika kao 17 "ekran. Manja nabolje
Old 12. Ruj 2007, 08:33
Member Group

Za mene, to zvuči vrstu nemoguće.
14,1 vjerojatno kao male ekrane kako bi (možete dobiti 12 "mislim), ali TFT / LCD ekrane imati 'native' maksimalnu rezoluciju, i to kakav je native rezolucija za 19" ekran, dok je 17 "ekran Mislim da je 1024x768.

Pa, mislim možda ćete se morati podmiriti za 1280x800
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.