![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Njegova moj 1. post ovdje! Trebam dobiti laptop za posao, idealno Vrlo malen, lagan i dobar posmatrač. Kao takav zaista žele Sony Vaio. Jedini problem je da sam mora imati laptop sa zaslon koji podržava najmanje 1280x1024 (SXGA) znam da je Vaio's tendenciju da budu široki zaslon, ali ne mogu naći onaj koji nadilazi 1280x800. Se bilo tko znati od Vaio koji podržava tu rezoluciju? Trošak stvarno nije problem. ![]() Bilo koji savjet ili komentare u mnogome dobrodošli. Jakova. |
|
| |||
| |||
| Žao mi je, trebali bi rekli ne želim ići kao velika kao 17 "ekran. Manja nabolje |
|
| |||
| |||
| Za mene, to zvuči vrstu nemoguće. 14,1 vjerojatno kao male ekrane kako bi (možete dobiti 12 "mislim), ali TFT / LCD ekrane imati 'native' maksimalnu rezoluciju, i to kakav je native rezolucija za 19" ekran, dok je 17 "ekran Mislim da je 1024x768. Pa, mislim možda ćete se morati podmiriti za 1280x800 |