![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Az én 1. utáni itt! Kell, hogy egy laptop munka, ideális Nagyon kicsi, könnyű és jó néző. Mint ilyen tényleg szeretne egy Sony Vaio. Az egyetlen probléma az, hogy kell egy laptop és egy kijelző, amely támogatja a legalább 1280x1024 (SXGA) Tudom, hogy a Vaio által általában széles képernyő, de nem találok egy túlmutató 1280x800. Tudja valaki a Vaio, hogy támogatja ezt a felbontást? Költség nem igazán probléma. ![]() Minden tanácsot, észrevétele nagyon örvendetes. James. |
|
| |||
| |||
| Bocs, azt mondta, hogy nem akarok menni, mint egy 17 "képernyőn. Minél kisebb, annál jobb |
|
| |||
| |||
| Nekem, úgy hangzik olyan lehetetlen. 14,1 valószínűleg kisebb, mint a kijelzőt kap (lehet kapni 12 "azt hiszem), de a TFT / LCD kijelzőn a" bennszülött "maximális felbontás, valamint, hogy a fajta a natív felbontás a 19" képernyő, míg a 17 "képernyő 1024x768 is azt hiszem. Nos, azt hiszem talán, hogy rendezze az 1280x800 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sony Vaio CPU & GPU túlmelegedés | aresnalfc | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Augusztus 24, 2009 07:10 |
| Segítség kell kérjük a VGC-V2 Sony Vaio | baz | Processzorok, alaplapok és RAM | 11 | 7. október 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - Akárki volna ez? | Maverickk | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 15. november 2007 12:17 |
| Sony Vaio a szemetet! | curlysmith | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 23. október 2007 12:45 |
| Sony Vaio VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Általános fémáru Chat | 1 | 23. október 2006 09:09 |
| Téma eszközök | |
| |