![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Jos mano 1. post here! Man reikia gauti darbo Laptop, idealiai Labai mažas, lengvas ir geras žiūrovas. Kaip pvz aš tikrai noriu Sony Vaio. Vienintelė problema yra ta, kad aš turiu būti su ekrano nešiojamas, kad pritaria ne mažiau kaip 1280x1024 (SXGA) Aš žinau, kad vaio yra linkę būti plataus ekrano, bet aš negaliu rasti tai, kas peržengia 1280x800. Does anyone know of vaio, kad remia šią rezoliuciją? Išlaidos iš tiesų nėra problema. ![]() Bet kokie patarimai ar komentarai labai laukiami. James. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome, aš jau sakiau aš nenoriu eiti tokie dideli, kaip 17 "ekrane. Mažesnis, tuo geriau |
|
| |||
| |||
| Man tai skamba pobūdžio neįmanoma. 14,1 turbūt kaip maži ekranai, kaip gauti (galima gauti 12 "manau), tačiau TFT / LCD ekranai yra" gimtoji "maksimali rezoliucija, o tarsi rezoliucija dėl 19" ekranas gimtoji, o 17 "ekranu tai 1024x768 manau. Taigi, manau, kad jums gali tekti atsiskaityti 1280x800 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sony vaio CPU ir GPU Per Šildymas | aresnalfc | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 24, 2009 07:10 |
| Help Needed prašome apie VGC-V2 Sony Vaio | bazių | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | 7 spalis 2008 13:00 |
| Sony vaio CR21Z - Anyone have it? | Maverickk | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 4 | Lapkritis 15, 2007 12:17 |
| Sony vaio yra šiukšlės! | curlysmith | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 23 spalis 2007 12:45 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | General Hardware Chat | 1 | 23 spalis 2006 09:09 |
| Temos įrankiai | |
| |