rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Pomoc! Sony Vaio potrzebne, który obsługuje SXGA

Reply

Narzędzia wątku
Old 12 Wrz 2007, 08:16
Nowe państwa grupy

Hi Guys,

Jego my 1st post tutaj!
Muszę dostać laptopa do pracy, najlepiej Bardzo mały, lekki i dobrze telewidz. Jako takie naprawdę chcę Sony Vaio. Jedynym problemem jest to, że muszę mieć laptopa z wyświetlaczem, który obsługuje co najmniej 1280x1024 (SXGA) Wiem, że Vaio's są zazwyczaj szeroki ekran, ale nie mogę znaleźć, która wykracza poza 1280x800.

Czy ktoś wie o Vaio, że popiera tę rezolucję? Koszt nie jest problem.

Wszelkie porady i uwagi mile widziane znacznie.

James.
Old 12 Wrz 2007, 08:21
Nowe państwa grupy

Przepraszam, powinienem już powiedziałem nie chcę go tak duży jak 17 "ekranie. Mniejszy, tym lepiej
Old 12 Wrz 2007, 08:33
Członek grupy

Dla mnie brzmi rodzaju niemożliwe.
14,1 prawdopodobnie jest za małe jak ekrany get (możesz dostać 12 "myślę), ale TFT / LCD, ekrany mają" rodzimych "maksymalnej rozdzielczości, a tego typu rozwiązania jest natywny dla 19" ekran, mając na uwadze, że 17 "ekran Myślę, że jest 1024x768.

Więc myślę, że może mieć do rozliczenia dla 1280x800
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.