![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, Jego my 1st post tutaj! Muszę dostać laptopa do pracy, najlepiej Bardzo mały, lekki i dobrze telewidz. Jako takie naprawdę chcę Sony Vaio. Jedynym problemem jest to, że muszę mieć laptopa z wyświetlaczem, który obsługuje co najmniej 1280x1024 (SXGA) Wiem, że Vaio's są zazwyczaj szeroki ekran, ale nie mogę znaleźć, która wykracza poza 1280x800. Czy ktoś wie o Vaio, że popiera tę rezolucję? Koszt nie jest problem. ![]() Wszelkie porady i uwagi mile widziane znacznie. James. |
|
| |||
| |||
| Przepraszam, powinienem już powiedziałem nie chcę go tak duży jak 17 "ekranie. Mniejszy, tym lepiej |
|
| |||
| |||
| Dla mnie brzmi rodzaju niemożliwe. 14,1 prawdopodobnie jest za małe jak ekrany get (możesz dostać 12 "myślę), ale TFT / LCD, ekrany mają" rodzimych "maksymalnej rozdzielczości, a tego typu rozwiązania jest natywny dla 19" ekran, mając na uwadze, że 17 "ekran Myślę, że jest 1024x768. Więc myślę, że może mieć do rozliczenia dla 1280x800 |