mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Ajuta! Sony Vaio necesare care acceptă SXGA

Reply

Thread Tools
Old 12 Sep 2007, 08:16
Noile state Group

Salut Baieti,

Sa-mi 1st post aici!
Am nevoie pentru a obţine un laptop pentru locul de muncă, în mod ideal, foarte mic, foarte usoare si un bun paznic. Ca atare chiar vreau un Sony Vaio. Singura problemă este că eu trebuie să aibă un laptop cu un display care suportă cel puţin 1280x1024 (SXGA) ştiu că Vaio lui tind să fie ecran lat, dar nu îl pot găsi una care merge dincolo de 1280x800.

Stie cineva de un Vaio care acceptă prezenta rezoluţie? Costul nu este cu adevărat o problemă.

Orice sfat sau comentarii foarte mult bun-venit.

James.
Old 12 Sep 2007, 08:21
Noile state Group

Ne pare rău, ar fi trebuit sa spus că nu vreau să merg la fel de mare ca un 17 "ecran. Cele mai mici, cu atât mai bine
Old 12 Sep 2007, 08:33
Grupul de stat

Pentru mine, suna un fel de imposibil.
14.1 este, probabil, cât mai mică ecrane get (puteţi obţine 12 "Eu cred), dar TFT / LCD au o" nativi "rezoluţie maximă, şi că un fel de rezoluţie este nativ pentru un 19" ecran, întrucât a 17 "ecran Cred că este de 1024x768.

Deci, cred că s-ar putea să aibă de a soluţiona de 1280x800
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.