menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pomoc! Sony Vaio potrebné, ktorý podporuje SXGA

Reply

Thread Tools
Old 12. September 2007, 08:16
Nový člen skupiny

Default Pomoc! Sony Vaio potrebné, ktorý podporuje SXGA

Ahoj Lidi,

Jeho môj 1. príspevok sem!
Potrebujem sa dostať Laptop za prácu, v ideálnom prípade Veľmi malý, ľahký a fešák. Ako také naozaj chcem Sony Vaio. Jediným problémom je, že musím mať notebook s displeji, ktoré podporuje aspoň 1280x1024 (SXGA) Já vím, že Vaio to býva široká obrazovka ale nemôžem nájsť ten, ktorý ide nad rámec 1280x800.

Vie to niekto z Vaio, ktorý podporuje toto uznesenie? Náklady nie je naozaj problém.

Akékoľvek rady alebo pripomienky veľmi vítame.

James.
Old 12. September 2007, 08:21
Nový člen skupiny

Je nám ľúto, ale mala som povedal: Nechcem ísť tak veľký ako 17 "obrazovkou. Čím menšie tým lepšie
Old 12. September 2007, 08:33
Člen Skupina

Chcete-li mi, že to znie druhu nemožné.
14,1 pravdepodobne malé ako obrazovkách get (môžete získať 12 "Myslím, že), ale TFT / LCD obrazoviek majú 'nativní' maximálne rozlíšenie, a to akési uznesenie je natívny pre 19" displej, zatiaľ čo 17 "displej myslím, že je 1024x768.

Takže, myslím, že by ste mohli mať na vyrovnanie pre 1280x800
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.