![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, Її My 1st пост тут! Мені необхідно придбати ноутбук для роботи, в ідеалі дуже невеликий, легкий і гарний глядач. Як такий я дійсно хочу Sony VAIO. Єдиною проблемою є те, що я повинен мати з собою ноутбук дисплей, який підтримує щонайменше 1280x1024 (SXGA) Я знаю, що Vaio's, як правило, широкий екран, але я не можу знайти той, який виходить за рамки 1280x800. Хто-небудь знає про Vaio, що підтримує цю резолюцію? Витрати на самом деле не є проблемою. ![]() Будь-які поради та коментарі дуже вітаються. Джеймс. |
|
| |||
| |||
| Вибачте, я б сказав, що я не хочу великий, як 17-дюймовим. Менше, тим краще |
|
| |||
| |||
| Для мене це звучить трохи неможливо. 14,1 ймовірно, як малі, як екрани отримати (можна отримати 12 "Я думаю), але TFT / LCD екрани мають максимальний дозвіл 'рідних', і такого роду резолюція є рідною для 19" екран, у той час як 17 "екран таке 1024x768 я думаю. Тому я думаю, ви могли б погодитися на 1280x800 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Sony Vaio процесор GPU & перегрів | aresnalfc | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 24 серпня 2009 07:10 |
| Допомога необхідна будь ласка на VGC-V2 Sony Vaio | баз | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 7 жовтня 2008 13:00 |
| Sony Vaio CR21Z - будь-хто це? | Maverickk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 15 листопада 2007 12:17 |
| Sony Vaio повна нісенітниця! | curlysmith | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 23 жовтня 2007 12:45 |
| SONY VAIO VGX-XL201 | RUMBLERIDER2 | Генеральний обладнання чат | 1 | 23 жовтня 2006 09:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |