![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей аз наскоро си купи лаптоп, Acer се стремят 5720.137 Процесор Intel Core 2 Duo Процесор модел номер T5250 Процесор скорост 1,5 GHz Процесор 667 MHz шина Процесор кеш 2 MB Памет (RAM) 2048 MB Съхранение (твърдия диск) 160 GB Операционна система Vista Home Premium Видео карта: Intel ® графика Media Accelerator (GMA) X3100 1. Чудех се дали мога да тичам игри, които изискват минимални 2ghz процесор, когато са 1,5 х 2: S? 2. Наскоро купих Kane & Lynch: мъртви мъже минималните изисквания за ... OS: Vista и XP процесор: 2 GHz Памет: 1GB овен, 7 GB свободно (без проблем LOL) Видео карта: 128MB NVIDIA 6600 или по-добри или по-добра ATI x1300 играта се зарежда добре, менюта са добре, за cutscenes са различни всеки път cuz U може да видите чрез неща и всичко останало ... Игра играе ужасно всичко е лека blueish цвят освен от хора и коли и т.н. са почти невидими и можете да видите чрез всичко отгоре на това му малко бавно Мислех да си купи добър лаптоп, може би играта изисква по-добра видео карта, която ще получите, ако е необходимо, но какво да направя? ahhhhhh Просто wana знам дали му картата на този проблем cuz аз не вграден в тях са глупости, въпреки че това ment за т & л още DONT доброто състояние на изкуството пък, Intel Graphics Media ускорител ... : |, Надявам се, че двойното ядрото 1.5ghz е достатъчно, за да стартирате играта, трябва да му новите технологии LOL, се надяваме, че неговото право на видео карти имам нужда 3. Мога видео карти е лесно инсталирани в лаптопи? Много благодаря! Помощ оценявам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игри необходимостта добрите графични карти, преносими компютри не разполагат с тях и не може да бъде обновен.
| |||
| |||
| Im чудех защо U купи lappie да играят на игри? Просто Гото вариантите и задаване на аудио и видео към най-ниската си настройки, можете също да опитате и да се спре всяко текат процеси, които използват паметта (бас и има север по него) въпреки че имаш 1MB Памет Vista ще ядат 512k на това, преди дори мига. Цитат:
|