![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Nedávno jsem koupil notebook, Acer aspirovat 5720.137
Procesor Intel Core 2 Duo Procesor číslo modelu T5250 Rychlost procesoru 1,5 GHz Procesor 667 MHz sběrnice Procesor cache 2 MB Paměť (RAM) 2048 MB Skladování (pevný disk) 160 GB OS Vista Home Premium Grafická karta: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. Přemýšlíte-li, můžete spustit i hry, které vyžadují minimální 2GHz procesor, když mám 1,5 x 2: S? 2. nedávno koupil Kane & Lynch: mrtvého muže minimální požadavky na ... os: Vista nebo XP Procesor: 2 GHz Paměť: 1 GB RAM, 7 GB volného (žádný problém lol) Grafická karta: 128MB nVidia 6600 nebo lepší ati x1300 nebo vyšší Hra se načte v pohodě, menu jsou pokuty, cutscenes liší pokaždé cuz u můžete prohlédnout věci a tak ... Hraje strašně všechno je světle namodralý barvu kromě lidí a aut atd jsou téměř neviditelní a můžete si prohlédnout vše, na vrcholu, že jeho poněkud pomalé Myslel jsem koupil dobrý notebook, možná hra vyžaduje lepší grafickou kartu, která bude mít i v případě potřeby, ale co mám dělat? Ahhhhhh wana jen vědět, jestli to je jeho karta je pravděpo cuz i bez nich jsou postavené na hovno, i když tenhle ment na t & l stále dont zvuku stav není, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Doufám, že dvojí základní 1.5ghz stačí spustit hru, by měla být jeho nová technologie lol, doufejme, že její jus video karty i need 3. Grafické karty mohou být snadno instalovány do notebooků? Díky moc! pomoci ocení! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hry potřebují dobré grafické karty, notebooky nemají a nemohou být modernizovány.
|
|||
|
|||
|
Im zajímalo, proč u koupil lappie hrát hry na?
Jen goto možnosti a nastavení zvuku a videa na jejich nejnižší nastavení, můžete také vyzkoušet, a zastavit všechny spuštěné procesy, které využívají paměti (u bet dostal Norton na něj) i když máš 1MB mem Vista bude jíst 512k tohoto před i blikat. Citace:
|