![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου θ πρόσφατα αγόρασα ένα φορητό υπολογιστή, Acer Aspire 5720.137 Επεξεργαστής Intel Core 2 Duo Processor T5250 αριθμό μοντέλου Ταχύτητα επεξεργαστή 1,5 GHz Επεξεργαστής 667 MHz λεωφορείο Processor cache 2 MB Μνήμη (RAM) 2048 MB Αποθήκευσης (σκληρός δίσκος) 160 GB OS Vista Home Premium Video card: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. Διερωτώμαι αν μπορεί να τρέξει παιχνίδια που απαιτούν ελάχιστη 2ghz επεξεργαστή, όταν έχω 1,5 x 2: S; 2. πρόσφατα αγόρασε ΚΑΝΕ & Lynch: νεκρών ανδρών ελάχιστες απαιτήσεις ... OS: XP ή Vista Επεξεργαστής: 2 GHz Μνήμη: 1GB RAM, 7 GB δωρεάν (δεν υπάρχει πρόβλημα lol) Video card: 128MB NVIDIA 6600 ή καλύτερα ATI x1300 ή καλύτερα το παιχνίδι φορτίων μέχρι προστίμου, μενού είναι προστίμου, η cutscenes είναι διαφορετική κάθε φορά cuz u μπορεί να δει μέσα από τα πράγματα και πράγματα ... Παιχνίδι παίζει χάλια τα πάντα είναι ένα ελαφρύ blueish χρώμα, εκτός από τους ανθρώπους και τα αυτοκίνητα κλπ είναι σχεδόν αόρατη και μπορείτε να δείτε μέσα από τα πάντα σε αυτό το λίγο αργή Νόμιζα ότι αγόρασε ένα καλό laptop, ίσως το παιχνίδι απαιτεί καλύτερη κάρτα βίντεο που θα λάβουν, εάν είναι αναγκαίες, αλλά τι πρέπει να κάνω;; ahhhhhh wana γνωρίζουν μόνο αν η κάρτα του προβλήματος thats cuz i δεν κατασκευάζονται σε αυτούς είναι χάλια, ακόμη κι αν η μία που να έχει T & L dont ακόμη υγιή κατάσταση της τεχνικής μήπως, γραφικών Intel media accelerator ... : |, Ελπίζω διπλού πυρήνα 1.5GHz, είναι αρκετό για την εκτέλεση του παιχνιδιού, θα πρέπει να είναι η νέα τεχνολογία lol, ελπίζω το jus μια κάρτα οθόνης i need 3. Μπορεί να είναι εύκολα κάρτες εγκατασταθεί σε φορητούς υπολογιστές; Ευχαριστώ πολύ! βοήθεια εκτιμάται!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγώνες χρειάζονται καλή κάρτες γραφικών, οι φορητοί υπολογιστές δεν διαθέτουν τους και δεν μπορούν να αναβαθμιστούν.
| |||
| |||
| Im αναρωτιέστε γιατί και αγόρασα ένα lappie για να παίζουν παιχνίδια; goto μόνο το σύνολο των επιλογών και την ήχου και βίντεο με το χαμηλότερο ρυθμίσεις, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε και να σταματήσει όλες τις περιόδους λειτουργίας των διαδικασιών που χρησιμοποιούν μνήμη, (και έχεις norton στοίχημα για αυτό) αν έχεις 1MB mem vista θα τρώνε 512k του ότι ακόμη και πριν από αναβοσβήνει. Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Video RAM Card - laptop κάρτες πιπιλίζουν | elioenai | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 15 Μαρ 2009 14:49 |
| Βίντεο παιχνίδι όπλο prototye (αρχικά στάδια) | cheesepuff | PC & Console Gaming | 7 | 12 Ιαν 2009 14:21 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Πλέγμα - AWSOME στο παιχνίδι αγωνιστικά βίντεο μου | cheesepuff | PC & Console Gaming | 5 | 7 Ιουν 2008 13:03 |
| Παιχνίδι προβλήματα, πιστεύουμε ότι είναι η κάρτα γραφικών | jakobi2006 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 14 Δεκ. 2007 08:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |