manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji

Register

Pomoć će biti Great!, Hvala! (Igra Probs / Video Card)

Reply

Thread Tools
Old 11 pro 2007, 19:26
Novi član grupe

Default Pomoć će biti Great!, Hvala! (Igra Probs / Video Card)

Hej Nedavno sam kupio laptop, Acer stremiti 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor broj modela T5250
Procesor brzine 1,5 GHz
Procesor 667 MHz bus
Processor cache 2 MB
Memorija (RAM) 2048 MB
Storage (hard disk) 160 GB
OS Vista Home Premium
Video card: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. pitate, ako ja mogu pokrenuti igre koje zahtijevaju minimalnu 2ghz procesor, kad imam 1,5 x 2: S?
2. nedavno kupio Kane & Lynch: mrtvačkih
minimalne zahtjeve ...
procesor: 2 GHz
Memorija: 1GB RAM-a, 7 GB slobodnog (nema problema lol)
Video card: 128mb nvidia 6600 ili bolji ati x1300 ili bolje

igra se učitava u redu, izbornici su u redu, u cutscenes različiti cuz u svakom trenutku možete vidjeti kroz stvari i ostalo ...
Game igra strašno sve je svjetlo blueish boje, osim ljudi i automobila, itd. su gotovo nevidljiva i možete vidjeti kroz sve na vrhu da njegov malo spor

Mislio sam kupio dobar laptop, možda igra zahtijeva bolju grafičku karticu koju ću dobiti ako je potrebno, ali ono što bih trebao učiniti? ahhhhhh
wana samo znati ako njegova kartica taj prob cuz I nema izgrađen su sranje iako ovaj ment da su T & L ipak dont zvuka state of the art to, Intel graphics media accelerator ... : |, Nadam se dual core 1.5ghz dovoljan za pokretanje igre, trebao bi biti njegova nova tehnologija lol, nadamo se, svojim JUS video kartice mi treba

3. Video kartice mogu se lako ugrađuju u laptop?

Puno hvala! pomoć dobrodošla!
Old 11. prosinca 2007, 19:56
Administrator Group

Igre potrebna dobra grafička kartica, laptop nemate ih i ne mogu biti unaprijeđeni.

Ja jako sumnjam išta vrijedi trenutni igranje će se izvoditi na vašem laptopa.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 sij 2008, 15:36
Member Group

Im pitate zašto u kupio lappie da igramo na?

samo opcije goto i postavljanje video i audio na svoje najniže postavke, također isprobati i prestati prikazivati bilo kojeg procesa koji se koriste memoriju, (kladim se u dobio sjever na nju)

iako imaš 1MB mem vidik će jesti od 512k da prije čak trepćući.
Quote:
Originally Posted by dannysc0tt View Post
Hej Nedavno sam kupio laptop, Acer stremiti 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor broj modela T5250
Procesor brzine 1,5 GHz
Procesor 667 MHz bus
Processor cache 2 MB
Memorija (RAM) 2048 MB
Storage (hard disk) 160 GB
OS Vista Home Premium
Video card: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. pitate, ako ja mogu pokrenuti igre koje zahtijevaju minimalnu 2ghz procesor, kad imam 1,5 x 2: S?
2. nedavno kupio Kane & Lynch: mrtvačkih
minimalne zahtjeve ...
procesor: 2 GHz
Memorija: 1GB RAM-a, 7 GB slobodnog (nema problema lol)
Video card: 128mb nvidia 6600 ili bolji ati x1300 ili bolje

igra se učitava u redu, izbornici su u redu, u cutscenes različiti cuz u svakom trenutku možete vidjeti kroz stvari i ostalo ...
Game igra strašno sve je svjetlo blueish boje, osim ljudi i automobila, itd. su gotovo nevidljiva i možete vidjeti kroz sve na vrhu da njegov malo spor

Mislio sam kupio dobar laptop, možda igra zahtijeva bolju grafičku karticu koju ću dobiti ako je potrebno, ali ono što bih trebao učiniti? ahhhhhh
wana samo znati ako njegova kartica taj prob cuz I nema izgrađen su sranje iako ovaj ment da su T & L ipak dont zvuka state of the art to, Intel graphics media accelerator ... : |, Nadam se dual core 1.5ghz dovoljan za pokretanje igre, trebao bi biti njegova nova tehnologija lol, nadamo se, svojim JUS video kartice mi treba

3. Video kartice mogu se lako ugrađuju u laptop?

Puno hvala! pomoć dobrodošla!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
RAM Video Card - laptop video kartice sisanje Elijoenaj Graphics Cards & Monitors 3 15. ožujak 2009 14:49
Video igre pištolj prototye (ranim fazama) cheesepuff PC & konzole Igre 7 12 siječanj 2009 14:21
Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget demon102 Graphics Cards & Monitors 3 2. kolovoz 2008 13:32
Grid - awsome u utrkujući igra video sam napravio cheesepuff PC & konzole Igre 5 7. lipnja 2008 13:03
Game problema, vjerujem da je to grafičkom karticom jakobi2006 Graphics Cards & Monitors 4 14. prosinac 2007 08:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.