![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló Nemrég vettem egy laptopot, Acer Aspire 5720.137 Processzor Intel Core 2 Duo Processzor modellszámát T5250 Processzor sebessége 1,5 GHz Processzor 667 MHz-es busz Processor cache 2 MB Memória (RAM) 2048 MB Storage (hard drive) 160 GB Vista Home Premium operációs rendszer Videó kártya: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. csodálkozó ha futtatható játékok, amelyek megkövetelik a minimális 2GHz processzor, amikor már 1,5 x 2: S? 2. nemrég vásárolt Kane & Lynch: halott emberek minimumkövetelményeken ... OS: Vista vagy XP Processzor: 2 GHz-es Memória: 1GB RAM, 7 GB szabad (nem probléma, lol) Videokártya: 128MB nVidia 6600 vagy jobb, ATI x1300 vagy jobb A játék betölti a finom, szép menük, a cutscenes különböző minden alkalommal cuz u láthatja a dolgokat, meg ilyesmi ... Játék játszik rettenetes minden világos színű blueish kivéve az emberek és az autók stb szinte láthatatlan, és láthatjuk az mindent felül, hogy egy kicsit lassú Azt gondoltam, vettem egy jó laptop, lehet, hogy a játék megköveteli, egy jobb videokártya, amit kap, ha szükséges, de mi a teendő? ahhhhhh wana csak tudni, hogy a kártya amit a prob cuz i nem épült közül szar bár ez ment, hogy a T & L még dont hang state of the art does it, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Remélem, kétmagos 1.5GHz elég futtatni a játékot, meg kell, hogy az új technológia lol, reménykedve, hogy a jus videokártya van szükségem 3. Lehet videokártyák könnyen telepített laptopok? Nagyon köszönöm! help appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Játékok igény a jó grafikus kártya, laptop nem kell őket, és nem frissül.
| |||
| |||
| Im tudni, hogy miért és vásárolt egy lappie játékot játszani? goto csak a lehetőségek és az audió és videó a legkisebb beállításokat, akkor is megpróbálja megállítani a futó folyamatokat, amelyek segítségével a memória, (bet és észak van rá) bár van 1MB mem Vista eszik 512k az, hogy mielőtt még villog. Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Video Card RAM - laptop videokártyák szopogatják | elioenai | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 15. március 2009 14:49 |
| Videó játék pisztolyt prototye (korai szakasz) | cheesepuff | PC és konzol játékok | 7 | 12. január 2009 14:21 |
| Szeretném használni a készlet, és a videokártya upgrade video kártya toget | demon102 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 2. augusztus 2008 13:32 |
| Grid - Awsome játék versenyautó videó én | cheesepuff | PC és konzol játékok | 5 | 7. június 2008 13:03 |
| Játék probléma, úgy gondolom, hogy a grafikus kártya | jakobi2006 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 14. december 2007 08:24 |
| Téma eszközök | |
| |