![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei Aš neseniai nusipirkau nešiojamą kompiuterį, Acer Aspire 5720.137 Procesorius Intel Core 2 Duo Procesorius modelio numeris T5250 Procesoriaus greitis 1.5 GHz Procesorius autobusu 667 MHz Processor cache 2 MB Atmintis (RAM) 2048 MB Saugojimas (kietąjį diską) 160 GB OS Vista Home Premium Vaizdo plokštė: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. įdomu, ar aš galiu paleisti žaidimų, kurie reikalauja mažiausiai 2GHz procesorius, kai turiu 1,5 x 2: S? 2. neseniai nusipirko Kane & Lynch: Dead Men Minimalūs reikalavimai ... OS: Vista ar XP Procesorius: 2 GHz Atmintis: 1GB RAM, 7 GB laisvos (ne problema lol) Vaizdo plokštė: 128MB NVIDIA 6600 arba geresnė ATI X1300 arba geresnė Žaidimo krovinius iki baudos, meniu yra gerai, cutscenes yra skirtingi kaskart cuz u galima pamatyti per daiktai ir medžiagos ... Žaidimo vaidina siaubingai viskas šviesos blueish spalvos išskyrus žmones ir automobilius ir tt yra beveik nematomas ir pamatysite per viską ant viršaus, kad jos šiek tiek lėtai Maniau, kad aš nusipirkau gerą nešiojamą kompiuterį, gal žaidimas reikalauja geresnės vaizdo plokštės, kuri gausiu, jei reikia, bet ką turėčiau daryti? Ahhhhhh just wana know jei kortele thats Prob Cuz I ne pastatyti jų yra šūdas, nors tai vienas mento, kad T & L dar dont garso moderniausių tai, Intel Graphics Media Accelerator ... : |, Tikiuosi, Dual Core 1.5GHz, pakanka paleisti žaidimą, reikia savo naujųjų technologijų lol, tikiuosi jus savo vaizdo plokštę man reikia 3. Ar vaizdo plokštės galima lengvai įdiegti į nešiojamus kompiuterius? Thanks a lot! help appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žaidimai turi gera grafika kortelės, nešiojamieji neturi jų ir negali būti atnaujinta.
| |||
| |||
| Im įdomu, kodėl u nupirko lappie žaisti žaidimus? tiesiog goto galimybes ir nustatyti garso ir vaizdo įrašus į savo žemiausią parametrus, taip pat galite pabandyti sustabdyti visus procesus, kurie veikia naudodami atminties (BET U Got norton apie ją) nors turite 1MB MEM Vista valgyti 512k to dar prieš mirksi. Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vaizdo plokštė RAM - nešiojamas vaizdo plokštės čiulpia | Elioenaj | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 15, 2009 14:49 |
| Video žaidimas gun prototye (pradinėje stadijoje) | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 7 | 12 sausis 2009 14:21 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Tinklelis - awesome žaidime lenktynių video I made | cheesepuff | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 7 birželis 2008 13:03 |
| Žaidimo problemas, manome, kad vaizdo plokštė | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 14 gruodis 2007 08:24 |
| Temos įrankiai | |
| |