![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey i nesen nopirka portatīvo datoru, acer aspire 5720.137 Procesors Intel Core 2 Duo Procesora modelis numurs T5250 Processor speed 1.5 GHz Processor bus 667 MHz Processor cache 2 MB Atmiņa (RAM) 2048 MB Glabāšanas (cietais disks) 160 GB OS Vista Home Premium Video karte: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. jautājums, ja es varētu palaist spēles, kas prasa 2GHz vismaz procesoru, kad man ir 1,5 x 2: S? 2. nesen iegādājās Kane & Lynch: Dead men minimālās prasības ... OS: Vista vai XP Procesors: 2 GHz Memory: 1GB RAM, 7 gb bezmaksas (nav problēmu lol) Video karte: 128MB NVIDIA 6.600 vai labāka ATI X1300 vai labāka spēle slodzes up fine, izvēlnes ir smalka, cutscenes atšķiras katru reizi, cuz u var redzēt ar lietām un stuff ... Spēli spēlē šausmīgi viss ir gaismas blueish krāsa, izņemot no cilvēkiem un automašīnas utt ir gandrīz neredzamas, un jūs varat redzēt pa visu augšpusē, ka tā mazliet lēni Es domāju, nopirka labu portatīvo datoru, varbūt spēle prasa labāku video karti, kuru es saņemtu gadījumā, ja nepieciešama, bet to, kas man jādara? ahhhhhh tikko wana zināt, ja tā karte thats prob cuz i nav uzcelta tiem ir sūds, pat ja šis viens bas ir t & l joprojām dont pareizu stāvokli mākslas tas, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Es ceru, Dual Core 1.5GHz pietiek palaist spēli, ir tās jaunās tehnoloģijas lol, cerams, tā jus video karti i need 3. Vai video kartes var viegli uzstādīt vērā laptops? Thanks a lot! Help appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spēles vajadzīga laba grafikas kartes, laptops to nav un nevar tikt uzlabots.
| |||
| |||
| Im jautājums, kāpēc u nopirka lappie spēlēt spēles? tikai Goto opcijas un iestatot audio un video zemākajam uzstādījumus, jums arī mēģinātu apturēt jebkuru ekspluatācijas procesiem, kas tiek izmantota atmiņa, (bet u got norton uz to) kaut arī jums ir 1mb mem vista būs ēst 512K šī pat pirms mirgo. Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |