rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Laptopy, Telefony i Akcesoria

Register

Pomoc would be great! Dziękujemy! (Game probs / Video Card)

Reply

Narzędzia wątku
Old 11 grudnia 2007, 19:26
Nowe państwa grupy

Default Pomoc would be great! Dziękujemy! (Game probs / Video Card)

Hej Niedawno kupiłem laptopa Acer Aspire 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor numer modelu T5250
Szybkość procesora 1,5 GHz
Procesor 667 MHz autobus
2 MB cache procesora
Pamięć (RAM) 2048 MB
Storage (twardy dysk) 160 GB
OS Vista Home Premium
Karta graficzna: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. Zastanawiałem się czy mogę uruchomić gry, które wymagają minimum procesor 2GHz, kiedy mam 1,5 x 2: S?
2. Ostatnio kupił Kane & Lynch: trupich
minimalne wymagania ...
Procesor: 2 GHz
Pamięć: 1GB RAM, 7 GB wolnego (no problem lol)
Karta graficzna: 128MB NVIDIA 6600 lub lepsza ATI x1300 lub lepszą

gra ładuje się dobrze, menu są grzywny, cutscenes są różne za każdym razem, cuz u widać poprzez rzeczy i takie tam ...
Gra wszystko jest straszne odgrywa światło blueish kolor z wyjątkiem ludzi i samochodów, itp., są niemal niewidoczne, a widać poprzez wszystko na wierzchu, że trochę powolny

Myślałem, że kupiłem dobry laptop, może gra wymaga lepszej karty graficznej, który będzie w razie potrzeby, ale co mam zrobić? Ahhhhhh
wana tylko wiedzieć, czy jego karta thats problem Cuz I nie są budowane w gówno, nawet jeśli ten skiego do T & L wciąż dont dźwięku stanu techniki nie, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Mam nadzieję, że dual core 1.5ghz wystarczy uruchomić grę, należy jej nowej technologii lol, hopefully jego ius karty wideo i need

3. Czy karty graficzne być łatwo instalowane w laptopach?

Thanks a lot! help appreciated!
Old 11 grudnia 2007, 19:56
Administrator Group

Gry potrzeba dobrej karty graficzne, laptopy nie ma ich i nie mogą być zmodernizowane.

I bardzo wiele wątpliwości nic warte obecne gry będą działać na swoim laptopie.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22 stycznia 2008, 15:36
Członek grupy

Im zastanawiać, dlaczego u kupił lappie grać w gry?

goto tylko opcje i ustawienia audio i wideo do najniższego ustawienia, można także spróbować i zatrzymać wszystkie uruchomione procesy, które używają pamięci (zakład na północ u got it)

chociaż masz 1MB pamięci Vista będzie jeść 512K tego nawet przed migać.
Cytat:
Originally Posted by dannysc0tt View Post
Hej Niedawno kupiłem laptopa Acer Aspire 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor numer modelu T5250
Szybkość procesora 1,5 GHz
Procesor 667 MHz autobus
2 MB cache procesora
Pamięć (RAM) 2048 MB
Storage (twardy dysk) 160 GB
OS Vista Home Premium
Karta graficzna: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. Zastanawiałem się czy mogę uruchomić gry, które wymagają minimum procesor 2GHz, kiedy mam 1,5 x 2: S?
2. Ostatnio kupił Kane & Lynch: trupich
minimalne wymagania ...
Procesor: 2 GHz
Pamięć: 1GB RAM, 7 GB wolnego (no problem lol)
Karta graficzna: 128MB NVIDIA 6600 lub lepsza ATI x1300 lub lepszą

gra ładuje się dobrze, menu są grzywny, cutscenes są różne za każdym razem, cuz u widać poprzez rzeczy i takie tam ...
Gra wszystko jest straszne odgrywa światło blueish kolor z wyjątkiem ludzi i samochodów, itp., są niemal niewidoczne, a widać poprzez wszystko na wierzchu, że trochę powolny

Myślałem, że kupiłem dobry laptop, może gra wymaga lepszej karty graficznej, który będzie w razie potrzeby, ale co mam zrobić? Ahhhhhh
wana tylko wiedzieć, czy jego karta thats problem Cuz I nie są budowane w gówno, nawet jeśli ten skiego do T & L wciąż dont dźwięku stanu techniki nie, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Mam nadzieję, że dual core 1.5ghz wystarczy uruchomić grę, należy jej nowej technologii lol, hopefully jego ius karty wideo i need

3. Czy karty graficzne być łatwo instalowane w laptopach?

Thanks a lot! help appreciated!
Reply

Register

Zakładki