![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej Niedawno kupiłem laptopa Acer Aspire 5720.137 Procesor Intel Core 2 Duo Procesor numer modelu T5250 Szybkość procesora 1,5 GHz Procesor 667 MHz autobus 2 MB cache procesora Pamięć (RAM) 2048 MB Storage (twardy dysk) 160 GB OS Vista Home Premium Karta graficzna: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. Zastanawiałem się czy mogę uruchomić gry, które wymagają minimum procesor 2GHz, kiedy mam 1,5 x 2: S? 2. Ostatnio kupił Kane & Lynch: trupich minimalne wymagania ... OS: Vista lub XP Procesor: 2 GHz Pamięć: 1GB RAM, 7 GB wolnego (no problem lol) Karta graficzna: 128MB NVIDIA 6600 lub lepsza ATI x1300 lub lepszą gra ładuje się dobrze, menu są grzywny, cutscenes są różne za każdym razem, cuz u widać poprzez rzeczy i takie tam ... Gra wszystko jest straszne odgrywa światło blueish kolor z wyjątkiem ludzi i samochodów, itp., są niemal niewidoczne, a widać poprzez wszystko na wierzchu, że trochę powolny Myślałem, że kupiłem dobry laptop, może gra wymaga lepszej karty graficznej, który będzie w razie potrzeby, ale co mam zrobić? Ahhhhhh wana tylko wiedzieć, czy jego karta thats problem Cuz I nie są budowane w gówno, nawet jeśli ten skiego do T & L wciąż dont dźwięku stanu techniki nie, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Mam nadzieję, że dual core 1.5ghz wystarczy uruchomić grę, należy jej nowej technologii lol, hopefully jego ius karty wideo i need 3. Czy karty graficzne być łatwo instalowane w laptopach? Thanks a lot! help appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gry potrzeba dobrej karty graficzne, laptopy nie ma ich i nie mogą być zmodernizowane.
| |||
| |||
| Im zastanawiać, dlaczego u kupił lappie grać w gry? goto tylko opcje i ustawienia audio i wideo do najniższego ustawienia, można także spróbować i zatrzymać wszystkie uruchomione procesy, które używają pamięci (zakład na północ u got it) chociaż masz 1MB pamięci Vista będzie jeść 512K tego nawet przed migać. Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |