mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri

Register

Ajutor ar fi grozav!, Vă mulţumim! (Game Probs / Video Card)

Reply

Thread Tools
Old 11 decembrie 2007, 19:26
Noile state Group

Default Ajutor ar fi grozav!, Vă mulţumim! (Game Probs / Video Card)

Hei recent am cumparat un laptop, Acer aspiră 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor numărul modelului T5250
Procesor viteza de 1.5 GHz
Procesor autobuz 667 MHz
Procesor cache 2 MB
Memory (RAM) 2048 MB
Storage (hard drive) de 160 GB
Sistem de operare Vista Home Premium
Placă video: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. întrebam dacă n-aş putea rula jocuri care necesită 2GHz minim procesor, atunci când i-au 1,5 x 2: S?
2. recent cumparat Kane & Lynch: oameni morti
cerinţele minime ...
Sistem de operare: Vista sau XP
procesor: 2 GHz
Memorie: 1GB RAM, 7 GB liber (nici o problema lol)
Video card: 128MB nvidia 6600 sau mai bine sau mai bine ati x1300

jocul încarcă până bine, meniurile sunt bine, sunt diferite de cutscenes de fiecare dată vere u pot vedea prin lucruri şi alte chestii ...
Game joacă îngrozitor totul este o lumina blueish culoare cu excepţia de la oameni şi maşini etc sunt aproape invizibilă, şi puteţi vedea prin tot pe sus de faptul că sa cam lent

Am crezut ca a cumparat un laptop bun, poate că jocul cere o mai bună placă video care i se va lua, dacă este necesar, dar, ce să fac?? ahhhhhh
wana doar sa stiu daca de carte thats a vere i nici o problema, construit in cele sunt prostii, chiar dacă acest lucru pentru a avea o rea t & l încă dont sunet a tehnicii, nu-i asa, Intel Media Accelerator grafic ... : |, Sper dual core 1.5ghz este suficient pentru a rula jocul, ar trebui sa de noua tehnologie lol, sperăm sale jus un video carte am nevoie

3. Plăcile video pot fi uşor de instalat în laptop-uri?

Multumesc mult!! ajuta apreciat!!
Old 11 decembrie 2007, 19:56
Administrator Group

Jocuri nevoie de o grafica carduri, laptop-uri, nu au ei şi nu poate fi actualizat.

Am foarte mult îndoială ceva curent in valoare de joc va rula pe laptop.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 22 ianuarie 2008, 15:36
Grupul de stat

Im u intrebam de ce a cumparat un lappie pentru a juca jocuri de pe?

Mergi doar de opţiuni şi setaţi audio şi video la setările lor cel mai mic, de asemenea, să încercaţi şi să oprească orice execută procese care utilizează memorie, (pariu u-am norton pe ea)

deşi te-ai 1MB mem Vista va mânca 512k de faptul că, înainte chiar sclipitoare.
Citat:
Iniţial Adăugată pe site de dannysc0tt View Post
Hei recent am cumparat un laptop, Acer aspiră 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor numărul modelului T5250
Procesor viteza de 1.5 GHz
Procesor autobuz 667 MHz
Procesor cache 2 MB
Memory (RAM) 2048 MB
Storage (hard drive) de 160 GB
Sistem de operare Vista Home Premium
Placă video: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. întrebam dacă n-aş putea rula jocuri care necesită 2GHz minim procesor, atunci când i-au 1,5 x 2: S?
2. recent cumparat Kane & Lynch: oameni morti
cerinţele minime ...
Sistem de operare: Vista sau XP
procesor: 2 GHz
Memorie: 1GB RAM, 7 GB liber (nici o problema lol)
Video card: 128MB nvidia 6600 sau mai bine sau mai bine ati x1300

jocul încarcă până bine, meniurile sunt bine, sunt diferite de cutscenes de fiecare dată vere u pot vedea prin lucruri şi alte chestii ...
Game joacă îngrozitor totul este o lumina blueish culoare cu excepţia de la oameni şi maşini etc sunt aproape invizibilă, şi puteţi vedea prin tot pe sus de faptul că sa cam lent

Am crezut ca a cumparat un laptop bun, poate că jocul cere o mai bună placă video care i se va lua, dacă este necesar, dar, ce să fac?? ahhhhhh
wana doar sa stiu daca de carte thats a vere i nici o problema, construit in cele sunt prostii, chiar dacă acest lucru pentru a avea o rea t & l încă dont sunet a tehnicii, nu-i asa, Intel Media Accelerator grafic ... : |, Sper dual core 1.5ghz este suficient pentru a rula jocul, ar trebui sa de noua tehnologie lol, sperăm sale jus un video carte am nevoie

3. Plăcile video pot fi uşor de instalat în laptop-uri?

Multumesc mult!! ajuta apreciat!!
Reply

Register

Marcaje