![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei recent am cumparat un laptop, Acer aspiră 5720.137 Procesor Intel Core 2 Duo Procesor numărul modelului T5250 Procesor viteza de 1.5 GHz Procesor autobuz 667 MHz Procesor cache 2 MB Memory (RAM) 2048 MB Storage (hard drive) de 160 GB Sistem de operare Vista Home Premium Placă video: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. întrebam dacă n-aş putea rula jocuri care necesită 2GHz minim procesor, atunci când i-au 1,5 x 2: S? 2. recent cumparat Kane & Lynch: oameni morti cerinţele minime ... Sistem de operare: Vista sau XP procesor: 2 GHz Memorie: 1GB RAM, 7 GB liber (nici o problema lol) Video card: 128MB nvidia 6600 sau mai bine sau mai bine ati x1300 jocul încarcă până bine, meniurile sunt bine, sunt diferite de cutscenes de fiecare dată vere u pot vedea prin lucruri şi alte chestii ... Game joacă îngrozitor totul este o lumina blueish culoare cu excepţia de la oameni şi maşini etc sunt aproape invizibilă, şi puteţi vedea prin tot pe sus de faptul că sa cam lent Am crezut ca a cumparat un laptop bun, poate că jocul cere o mai bună placă video care i se va lua, dacă este necesar, dar, ce să fac?? ahhhhhh wana doar sa stiu daca de carte thats a vere i nici o problema, construit in cele sunt prostii, chiar dacă acest lucru pentru a avea o rea t & l încă dont sunet a tehnicii, nu-i asa, Intel Media Accelerator grafic ... : |, Sper dual core 1.5ghz este suficient pentru a rula jocul, ar trebui sa de noua tehnologie lol, sperăm sale jus un video carte am nevoie 3. Plăcile video pot fi uşor de instalat în laptop-uri? Multumesc mult!! ajuta apreciat!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocuri nevoie de o grafica carduri, laptop-uri, nu au ei şi nu poate fi actualizat.
| |||
| |||
| Im u intrebam de ce a cumparat un lappie pentru a juca jocuri de pe? Mergi doar de opţiuni şi setaţi audio şi video la setările lor cel mai mic, de asemenea, să încercaţi şi să oprească orice execută procese care utilizează memorie, (pariu u-am norton pe ea) deşi te-ai 1MB mem Vista va mânca 512k de faptul că, înainte chiar sclipitoare. Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |