menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Notebooky, Mobily a PDA

Register

Pomoc by to skvelé!, Vďaka! (Hra Probs / Video Card)

Reply

Thread Tools
Old 11. decembra 2007, 19:26
Nový člen skupiny

Default Pomoc by to skvelé!, Vďaka! (Hra Probs / Video Card)

Ahoj Nedávno som kúpil notebook, Acer aspirovat 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor číslo modelu T5250
Rýchlosť procesora 1,5 GHz
Procesor 667 MHz zbernica
Procesor cache 2 MB
Pamäť (RAM) 2048 MB
Skladovanie (pevný disk) 160 GB
OS Vista Home Premium
Grafická karta: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. Přemýšlíte-li, môžete spustiť aj hry, ktoré vyžadujú minimálne 2GHz procesor, keď mám 1,5 x 2: S?
2. nedávno kúpil Kane & Lynch: mŕtveho muža
minimálne požiadavky na ...
Procesor: 2 GHz
Pamäť: 1 GB RAM, 7 GB voľného (žiadny problém lol)
Grafická karta: 128MB nVidia 6600 alebo lepšie ati x1300 alebo vyššie

Hra sa načíta v pohodě, menu sú pokuty, cutscenes líšia zakaždým cuz u môžete prezrieť veci a tak ...
Hrá strašně všetko je svetle modrastá farbu okrem ľudí a áut atd sú takmer neviditeľní a môžete si prezrieť všetko, na vrchole, že jeho mierne pomalé

Myslel som kúpil dobrý notebook, možná hra vyžaduje lepšiu grafickú kartu, ktorá bude mať aj v prípade potreby, ale čo mám robiť? Ahhhhhh
wana len vedieť, či to je jeho karta je pravdepo cuz i bez nich sú postavené na hovno, aj keď tento ment na t & l stále dont zvuku stav nie je, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Dúfam, že dvojitá základné 1.5GHz stačí spustiť hru, by mala byť jeho nová technológia lol, dúfajme, že jej jus video karty i need

3. Grafické karty môžu byť ľahko inštalované do notebookov?

Díky moc! pomoci ocenia!
Old 11.prosince 2007, 19:56
Administrátor Skupina

Hry potrebujú dobré grafické karty, notebooky nemajú a nemôžu byť modernizované.

I veľmi pochybovať čokoľvek aktuálneho cenu hrať pobeží na vašom notebooku.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. januára 2008, 15:36
Člen Skupina

Im zaujímalo, prečo u kúpil lappie hrať hry na?

Len goto možnosti a nastavenia zvuku a videa na ich najnižšie nastavenia, môžete tiež vyskúšať, a zastaviť všetky spustené procesy, ktoré využívajú pamäte (u bet dostal Norton na neho)

aj keď máš 1MB mem Vista bude jesť 512k tohto pred i blikať.
Citácia:
Pôvodne Poslal dannysc0tt View Post
Ahoj Nedávno som kúpil notebook, Acer aspirovat 5720.137

Procesor Intel Core 2 Duo
Procesor číslo modelu T5250
Rýchlosť procesora 1,5 GHz
Procesor 667 MHz zbernica
Procesor cache 2 MB
Pamäť (RAM) 2048 MB
Skladovanie (pevný disk) 160 GB
OS Vista Home Premium
Grafická karta: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100

1. Přemýšlíte-li, môžete spustiť aj hry, ktoré vyžadujú minimálne 2GHz procesor, keď mám 1,5 x 2: S?
2. nedávno kúpil Kane & Lynch: mŕtveho muža
minimálne požiadavky na ...
Procesor: 2 GHz
Pamäť: 1 GB RAM, 7 GB voľného (žiadny problém lol)
Grafická karta: 128MB nVidia 6600 alebo lepšie ati x1300 alebo vyššie

Hra sa načíta v pohodě, menu sú pokuty, cutscenes líšia zakaždým cuz u môžete prezrieť veci a tak ...
Hrá strašně všetko je svetle modrastá farbu okrem ľudí a áut atd sú takmer neviditeľní a môžete si prezrieť všetko, na vrchole, že jeho mierne pomalé

Myslel som kúpil dobrý notebook, možná hra vyžaduje lepšiu grafickú kartu, ktorá bude mať aj v prípade potreby, ale čo mám robiť? Ahhhhhh
wana len vedieť, či to je jeho karta je pravdepo cuz i bez nich sú postavené na hovno, aj keď tento ment na t & l stále dont zvuku stav nie je, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Dúfam, že dvojitá základné 1.5GHz stačí spustiť hru, by mala byť jeho nová technológia lol, dúfajme, že jej jus video karty i need

3. Grafické karty môžu byť ľahko inštalované do notebookov?

Díky moc! pomoci ocenia!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí Elioenai Graphics Cards & Monitory 3 15. marca 2009 14:49
Video hry zbraň prototye (raných fázach) cheesepuff PC a herné konzoly 7 12. januára 2009 14:21
Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget demon102 Graphics Cards & Monitory 3 2. augusta 2008 13:32
Grid - awsome v závodná hra video i sa cheesepuff PC a herné konzoly 5 7 júna 2008 13:03
Herné problémy, veríme, že je grafická karta jakobi2006 Graphics Cards & Monitory 4 14. decembra 2007 08:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.