![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Nedávno som kúpil notebook, Acer aspirovat 5720.137 Procesor Intel Core 2 Duo Procesor číslo modelu T5250 Rýchlosť procesora 1,5 GHz Procesor 667 MHz zbernica Procesor cache 2 MB Pamäť (RAM) 2048 MB Skladovanie (pevný disk) 160 GB OS Vista Home Premium Grafická karta: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. Přemýšlíte-li, môžete spustiť aj hry, ktoré vyžadujú minimálne 2GHz procesor, keď mám 1,5 x 2: S? 2. nedávno kúpil Kane & Lynch: mŕtveho muža minimálne požiadavky na ... os: Vista alebo XP Procesor: 2 GHz Pamäť: 1 GB RAM, 7 GB voľného (žiadny problém lol) Grafická karta: 128MB nVidia 6600 alebo lepšie ati x1300 alebo vyššie Hra sa načíta v pohodě, menu sú pokuty, cutscenes líšia zakaždým cuz u môžete prezrieť veci a tak ... Hrá strašně všetko je svetle modrastá farbu okrem ľudí a áut atd sú takmer neviditeľní a môžete si prezrieť všetko, na vrchole, že jeho mierne pomalé Myslel som kúpil dobrý notebook, možná hra vyžaduje lepšiu grafickú kartu, ktorá bude mať aj v prípade potreby, ale čo mám robiť? Ahhhhhh wana len vedieť, či to je jeho karta je pravdepo cuz i bez nich sú postavené na hovno, aj keď tento ment na t & l stále dont zvuku stav nie je, Intel Graphics Media Accelerator ... : | Dúfam, že dvojitá základné 1.5GHz stačí spustiť hru, by mala byť jeho nová technológia lol, dúfajme, že jej jus video karty i need 3. Grafické karty môžu byť ľahko inštalované do notebookov? Díky moc! pomoci ocenia! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry potrebujú dobré grafické karty, notebooky nemajú a nemôžu byť modernizované.
| |||
| |||
| Im zaujímalo, prečo u kúpil lappie hrať hry na? Len goto možnosti a nastavenia zvuku a videa na ich najnižšie nastavenia, môžete tiež vyskúšať, a zastaviť všetky spustené procesy, ktoré využívajú pamäte (u bet dostal Norton na neho) aj keď máš 1MB mem Vista bude jesť 512k tohto pred i blikať. Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafická karta RAM - laptop video karty líznutí | Elioenai | Graphics Cards & Monitory | 3 | 15. marca 2009 14:49 |
| Video hry zbraň prototye (raných fázach) | cheesepuff | PC a herné konzoly | 7 | 12. januára 2009 14:21 |
| Chcem používať svoj akciovej grafickú kartu a moje upgrade grafickej karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. augusta 2008 13:32 |
| Grid - awsome v závodná hra video i sa | cheesepuff | PC a herné konzoly | 5 | 7 júna 2008 13:03 |
| Herné problémy, veríme, že je grafická karta | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 14. decembra 2007 08:24 |
| Thread Tools | |
| |