мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји

Register

Помоћ ће бити Греат!, Хвала! (Игра Пробс / Видео Цард)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11 про 2007, 19:26
Нови члан групе

Default Помоћ ће бити Греат!, Хвала! (Игра Пробс / Видео Цард)

Хеј Недавно сам купио лаптоп, Ацер стремити 5720.137

Процесор Интел Цоре 2 Дуо
Процесор број модела Т5250
Процесор брзине 1,5 ГХз
Процесор 667 МХз бус
Процессор цацхе 2 МБ
Меморија (РАМ) 2048 МБ
Стораге (хард диск) 160 ГБ
ОС Виста Хоме Премиум
Видео цард: Интел ® Грапхицс Медиа Аццелератор (ГМА) Кс3100

1. питате, ако ја могу покренути игре које захтевају минималну 2ГХз процесор, кад имам 1,5 кс 2: С?
2. недавно купио Кане & Лынцх: мртвачких
минималне захтеве ...
ОС: Виста или КСП
процесор: 2 ГХз
Меморија: 1ГБ РАМ-а, 7 ГБ слободног (нема проблема лол)
Видео цард: 128МБ НВИДИА 6600 или бољи ати кс1300 или боље

игра се учитава у реду, менији су у реду, у цутсценес различити цуз у сваком тренутку можете видети кроз ствари и остало ...
Гаме игра страшно све је светло блуеисх боје, осим људи и аутомобила, итд су готово невидљива и можете видети кроз све на врху да његов мало спор

Мислио сам купио добар лаптоп, можда игра захтева бољу графичку картицу коју ћу добити ако је потребно, али оно што бих требао да урадим? ахххххх
уана само кноткле да његова картица тај проб цуз И нема изграђен су срање иако овај мент да су Т & Л ипак донт звука стате оф тхе арт то, Интел грапхицс медиа Аццелератор ... : |, Надам се дуал цоре 1.5гхз довољан за покретање игре, требало би да буде његова нова технологија лол, надамо се, својим ЈУС видео картице ми треба

3. Видео картице могу се лако уграђују у лаптоп?

Пуно хвала! помоћ добродошла!
Old 11. Нов 2007, 19:56
Администратор Гроуп

Игре потребна добра графичка картица, лаптоп немате их и не могу бити унапријеђен.

Ја јако сумњам било што важи тренутни играње ће се изводити на вашем лаптоп.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 22 јан 2008, 15:36
Мембер Гроуп

Им питате зашто у купио лаппие да играмо на?

само опције Гото и постављање видео и аудио на своје најниже подешавања, такође испробати и престати приказивати било којег процеса који се користе меморију, (кладим се у добио север на њу)

иако имаш 1МБ мем видик ће јести од 512к да пре чак трепћући.
Куоте:
Оригиналлы Постед бы даннысц0тт View Post
Хеј Недавно сам купио лаптоп, Ацер стремити 5720.137

Процесор Интел Цоре 2 Дуо
Процесор број модела Т5250
Процесор брзине 1,5 ГХз
Процесор 667 МХз бус
Процессор цацхе 2 МБ
Меморија (РАМ) 2048 МБ
Стораге (хард диск) 160 ГБ
ОС Виста Хоме Премиум
Видео цард: Интел ® Грапхицс Медиа Аццелератор (ГМА) Кс3100

1. питате, ако ја могу покренути игре које захтевају минималну 2ГХз процесор, кад имам 1,5 кс 2: С?
2. недавно купио Кане & Лынцх: мртвачких
минималне захтеве ...
ОС: Виста или КСП
процесор: 2 ГХз
Меморија: 1ГБ РАМ-а, 7 ГБ слободног (нема проблема лол)
Видео цард: 128МБ НВИДИА 6600 или бољи ати кс1300 или боље

игра се учитава у реду, менији су у реду, у цутсценес различити цуз у сваком тренутку можете видети кроз ствари и остало ...
Гаме игра страшно све је светло блуеисх боје, осим људи и аутомобила, итд су готово невидљива и можете видети кроз све на врху да његов мало спор

Мислио сам купио добар лаптоп, можда игра захтева бољу графичку картицу коју ћу добити ако је потребно, али оно што бих требао да урадим? ахххххх
уана само кноткле да његова картица тај проб цуз И нема изграђен су срање иако овај мент да су Т & Л ипак донт звука стате оф тхе арт то, Интел грапхицс медиа Аццелератор ... : |, Надам се дуал цоре 1.5гхз довољан за покретање игре, требало би да буде његова нова технологија лол, надамо се, својим ЈУС видео картице ми треба

3. Видео картице могу се лако уграђују у лаптоп?

Пуно хвала! помоћ добродошла!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
РАМ Видео Цард - лаптоп видео картице сисање Елијоенај Грапхицс Цардс & Мониторс 3 15 март 2009 14:49
Видео игре пиштољ прототые (раним фазама) цхеесепуфф ПЦ & конзоле Игре 7 12 јануар 2009 14:21
Желим да користите свој залиха видео картицу и мој видео цард упграде тогет демон102 Грапхицс Цардс & Мониторс 3 2 аугуст 2008 13:32
ГРИД - аусоме у трка игра видео сам направио цхеесепуфф ПЦ & конзоле Игре 5 7. јуна 2008 13:03
Гаме проблема, верујем да је то графичком картицом јакоби2006 Грапхицс Цардс & Мониторс 4 14 децембар 2007 08:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц