![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Я нещодавно купив ноутбук, Acer Aspire 5720.137 Процесор Intel Core 2 Duo Номер моделі процесора T5250 Швидкодія процесора 1,5 ГГц Процесорної шини 667 МГц Процесор кеш 2 МБ Оперативна пам'ять (ОЗУ) 2048 Мб Зберігання (жорсткий диск) 160 ГБ ОС Vista Home Premium Відео карта: Intel ® Graphics Media Accelerator (GMA) X3100 1. цікаво, якщо я можу запускати ігри, які вимагають мінімальних 2GHz процесор, коли в мене є 1,5 х 2: S? 2. Нещодавно купила Kane & Lynch: Dead Men Мінімальні вимоги ... ОС: Windows Vista або XP Процесор: 2 GHz Пам'ять: 1GB RAM, 7 Гб вільного (не проблема LOL) Відеокарта: 128MB NVIDIA 6600 або краще ATI X1300 або вище гра завантажується до штрафу, мене штраф, ролики різні часи у кожного Cuz видно через речі та інше ... Гра відтворює всі страшенно легкий синюватий колір, за винятком людей і автомобілі і т.д. майже невидимі, і ви можете бачити крізь все на вершині, що його досить повільно Я думала, що я купив хороший ноутбук, можливо, гра вимагає кращої відеокарти, яку я отримаю, якщо необхідно, але що я повинен робити? Ahhhhhh Ван знаю тільки, якщо його карти Thats проб Cuz я не побудував у дерьмо з них, хоча це один Ment мати T & L ще Dont звуку сучасних це робить, Intel Graphics Media Accelerator ... : |, Я сподіваюся, Dual-Core 1.5GHz достатньо, щоб запустити гру, має бути його нової LOL технологій, хотілося б сподіватися своєї Jus відео та карту необхідно 3. Може відеокарти легко встановлюється в ноутбуки? Большое спасибо! Допомога оцінили! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ігри потрібні хороші відеокарт, ноутбуків їх не мають і не можуть бути поновлені.
| |||
| |||
| Їм цікаво, чому в купив lappie грати в ігри на? просто перейти варіанти і набір аудіо та відео у своїх низьких настройках, ви також спробувати зупинити всі запущені процеси, які використовують пам'ять, (ставка U Got Нортона на ньому) Хоча ви отримали 1MB Mem Vista буде їсти 512K це ще до того, мигає. Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Відеокарти Пам'ять - Ноутбук смоктати відео карт | Ел'йоенай | Графічні карти & Монітори | 3 | 15 березня 2009 14:49 |
| Відео ігри гармати prototye (рання стадія) | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 7 | 12 січня 2009 14:21 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Grid - Awsome в гоночної гри і відео, зроблені | cheesepuff | PC & консоль Gaming | 5 | 7 червня 2008 13:03 |
| Проблеми з грою, думаю, що це відеокарта | jakobi2006 | Графічні карти & Монітори | 4 | 14 грудня 2007 08:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |