![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω πρόβλημα για τη σύσταση να έχουν τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία από το hotmail acc μου έστειλε σε Nokia E71 μου, αντιλαμβάνομαι δεν POP3 ή IMAP που υποστηρίζονται αλλά υπάρχει οποιοδήποτε γύρο τρόπο αυτό δεν έχει να πληρώσει για αυτήν; όπως έχω ήδη σε ορισμένες τοποθεσίες που λένε ότι έχουν δωρεάν downloads για POP3 ACC, αλλά πάντα εκεί φαίνεται να είναι μια παγίδα και οφείλουν να καταβάλουν ένα ή τον άλλο; Χαιρετισμοί Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail δεν προσφέρουν υποστήριξη για την 3η τους πελάτες κόμμα, θα πρέπει να επισκεφτείτε hotmail και login.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακόμη και αν υπήρχε ένα πρόγραμμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα, θα περιλαμβάνει τη λήψη του e-mail στο τηλέφωνό σας, το οποίο θα σας κοστίσει γιατί είναι η χρήση του Internet εύρος ζώνης.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Nokia E71-Email Client | robina80 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 23 Απρ 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite είναι χάλια | Mike0001 | Laptops, Κινητά & PDA | 8 | 9 Νοε 2008 09:56 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 22η Μαΐου 2008 13:08 |
| Ηλίθια ερώτηση σχετικά με το Nokia N95 8GB | Jimmy Hat | Off Topic Συζήτηση | 2 | 24 Νοε 2007 14:41 |
| Μήπως Nokia N95 υποστήριξη MSN Messenger | drcool379 | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 18 Μαρ 2007 02:17 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |