![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ja sam problema s postavljanjem da elektronička pošta from moj hotmail acc poslao na moju Nokia E71, sam ostvariti svoju ne POP3 ili IMAP podršku, ali postoji li neki način to kolo bez da plati za to? kao što sam bio na nekim mjestima koja kažu da su free downloads for POP3 objekta, ali je uvijek izgleda kao da se uhvatiti i morat će platiti jedan ili drugi način? Pozdravi Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail ne nude podršku za 3rd party klijente, koje morate posjetiti hotmail i prijava.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čak i ako je bilo programa možete koristiti besplatno, to bi uključivalo skidanje e-mailova za vaš telefon, koji će vam cijenu jer je koristeći internet propusnost.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nokia E71-Email Klijent | robina80 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 23. travanj 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite sucks | Mike0001 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 9. studeni 2008 09:56 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 22. svibanj 2008 13:08 |
| Glupo pitanje o Nokia N95 8gb | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 2 | 24. studeni 2007 14:41 |
| Da li Nokia N95 podržava MSN Messenger | drcool379 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 1 | 18. ožujak 2007 02:17 |
| Thread Tools | |
| |