![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já mám problémy s nastavením až si e-maily od môjho hotmail podľa zaslaných na moju Nokia E71, uvedomujem si jeho POP3 alebo IMAP nie sú podporované, ale je tam akokoľvek toto kolo, bez toho by za to platiť? ako som bol na niektoré stránky, ktoré hovoria, že majú zadarmo k stiahnutiu pre pop3 acc, ale vždy sa zdá byť úlovok a platiť tak či onak? Pozdravy Simon |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail neponúkajú podporu pre 3. strany klientov, musíte navštíviť hotmail a prihlásení.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aj keby tam bol program, môžete využiť zadarmo, to by obsahovať sťahovanie e-mailov do telefónu, ktoré by stálo, pretože to je používanie internetového pripojenia.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nokia E71-e-mailového klienta | robina80 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 23. apríla 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite na hovno | Mike0001 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 9. novembra 2008 09:56 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 22. mája 2008 13:08 |
| Hloupá otázka asi Nokia N95 8GB | Jimmy Hat | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 24. novembra 2007 14:41 |
| Má Nokia N95 podporu MSN Messenger | drcool379 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 18. marca 2007 02:17 |
| Thread Tools | |
| |