![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт там, я проблеми з установкою мати листів від моїх Hotmail АКК послав до моєї Nokia E71, я розумію, його не POP3 або IMAP підтримується, але чи є спосіб обійти це, не сплачуючи за це? як я був на деяких сайтах, які кажуть, що вони безкоштовні завантаження для POP3 АКК але завжди здається, що якийсь підступ і платити так чи інакше? Привіт Симона |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hotmail не пропонують підтримку клієнтам 3 партії, ви повинні відвідати Hotmail і Логін.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіть якщо б була програма, яку можна використовувати вільно, воно буде включати завантаження повідомлень електронної пошти в телефоні, який буде коштувати вам, тому що, використовуючи Інтернет каналу.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Nokia E71-клієнт електронної пошти | robina80 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 23 квітня 2009 10:23 |
| Nokia PC Suite Sucks | Mike0001 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 9 листопада 2008 09:56 |
| Nokia Nano | mrdaveyk | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 22 травня 2008 13:08 |
| Дурний питання про Nokia N95 8gb | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 2 | 24 листопада 2007 14:41 |
| Nokia N95 чи підтримка MSN Messenger | drcool379 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 18 березня 2007 02:17 |
| Різьба Інструменти | |
| |