![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам използва лаптоп на Dell, но когато аз искам да въведете @ аз арго предизвика когато натиснете смени с Q тя ще бъде Q не @ това proplem с всички ключове Какво мога да направя, за да soulve този proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift и Q има за цел да направи горния случай, а именно: Q
| |||
| |||
| Край на всяко писмо, ще се възползва с смяна .... Каква клавиатура имаш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| От американска клавиатура оформления да отида на "@" символ, че е "Shift 2" (за 2 в горната част на клавиатурата, а не върху numpad), но със стил на Великобритания е "Shift +". просто гледам около клавиатурата за ключ с "@" символ на него, тогава, ако това е в горния ляв ъгъл на клавиш (заедно с друго писмо / символа), вие ще трябва също да натиснете бутона "Shift", ако това е в горния десен ъгъл, вие ще трябва също да натиснете "ALT Gr" лаптопи също имат друг keyset, ако "@" Символът е оцветен (лилаво / син на всички лаптопи съм виждал), вие ще трябва също да натиснете "Fn" ключ .
| |||
| |||
| Първо научи как се пише! Как си пишете сега? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като немски клавиатура.
| |||
| |||
| Може би те копирали и поставили го някъде на линия, тъй като те не могат да работят, че с клавиатурата, да не си мислиш за това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|