![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i používají notebook dell, ale když chci psát @ i cant způsobit i při tisku na směny s q bude Q nikoli @ tento proplem všechny klíče Co mohu udělat pro to, aby soulve této proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift a q je určena na velká písmena, tj.: Q
| |||
| |||
| skutečného dopisu wil vydělávat pomocí posuvných .... rozložení klávesnice, co máte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na americké rozložení klávesnice, aby získali "@" symbol je "posun +2" (2 v horní části klávesnice, nikoli na numpad), ale s UK styl je to "shift + '". v podstatě jen podívat kolem klávesnice pro klíčové s "@" symbol na něm, pak, pokud je to na levém horním rohu je tlačítko (spolu s další písmeno / symbol), budete muset také stisknutím "shift", pokud je to v horním rohu, budete muset rovněž stiskněte "Alt Gr" notebooky mají také jinou keyset, když se "@" symbol je zbarvená (fialový / modrý na všechny notebooky jsem viděl), budete muset rovněž stiskněte tlačítko "Fn" na klíč .
| |||
| |||
| První naučit kouzlo! Jak se vám napsáním TEĎ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako německé rozložení klávesnice.
| |||
| |||
| Možná si zkopírovat a vložit ji odněkud online jako nemohli pracovat s klávesnicí, co si myslíte o tom myslíš? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Dell 1525 Laptop Motherboard náhradní | parmo | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9.září 2009 08:52 |
| Pokus o instalaci nového pevného disku do notebooku Dell | jasah | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 28. května 2009 05:52 |
| Dell Laptop připojení k síti Otázky | Ltcompt21 | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 26. března 2009 07:33 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop různé problémy | Erbowman | Obecné Hardware Chat | 10 | 25. březen 2009 18:03 |
| Kolik je moje dell laptop stojí? | Krazyjoony | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. listopadu 2008 09:43 |
| Thread Nástroje | |
| |