![]() |
|
| |||
| |||
| i χρησιμοποίησαν laptop dell αλλά όταν θέλω να τύπου i @ επίκλισης προκαλέσει όταν θ πατήστε στροφή με q θα είναι να μην Q @ proplem αυτό με όλα τα πλήκτρα Τι μπορώ να κάνω για να soulve αυτό proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift και q είναι να καταστήσει κεφαλαία, δηλαδή: Q
| |||
| |||
| οποιαδήποτε πραγματική επιστολή Wil αξιοποιήσει με μετατόπιση .... τι διάταξη πληκτρολογίου έχετε; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στις αμερικανικές διατάξεις πληκτρολογίου για να το "@" είναι το σύμβολο "στροφή 2" (τα 2 στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου, δεν σχετικά με το numpad), αλλά με στυλ ΗΒ είναι "Shift +". " βασικά μόνο ματιά γύρω από το πληκτρολόγιο για το κλειδί με το "@" σύμβολο για το θέμα αυτό, στη συνέχεια, αν είναι στην αρχή αριστερά από το βασικό (μαζί με άλλο γράμμα / σύμβολο) θα πρέπει να επίσης να πατήσετε "στροφή", αν είναι στο πάνω δεξιά, θα πρέπει να επίσης να πατήσετε "alt Gr" φορητοί υπολογιστές έχουν επίσης και μια άλλη keyset, αν το "@" σύμβολο είναι έγχρωμο (μωβ / μπλε για όλους τους φορητούς υπολογιστές που έχω δει) θα χρειαστεί επίσης να πατήσετε το "Fn" κλειδί .
| |||
| |||
| Πρώτα να μάθετε πώς να μάγια! Πώς είσαι πληκτρολογώντας τώρα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν γερμανική διάταξη πληκτρολογίου.
| |||
| |||
| Μπορεί να αντιγραφεί και να επικολληθεί σε απευθείας σύνδεση από κάπου που δεν θα μπορούσε να είναι έργο με το πληκτρολόγιο, σου φάνηκε αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γελάω δυνατά
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Dell 1525 Laptop Μητρικές αντικατάσταση | parmo | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 9 Σεπτεμβρίου του 2009 08:52 |
| Η προσπάθεια για την εγκατάσταση σε νέο σκληρό δίσκο dell laptop | jasah | Laptops, Κινητά & PDA | 2 | 28 Μαΐου 2009 05:52 |
| Dell Laptop Δίκτυο Συνδεσι Θέματα | Ltcompt21 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 26 Μαρ 2009 07:33 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop διάφορα προβλήματα | Erbowman | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 25 Μαρ 2009 18:03 |
| Πόσο μου dell laptop αξίζει; | Krazyjoony | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Νοε 2008 09:43 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |