![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam koristi Dell laptopa ali kad želim tip @ ja licemjerje uzrok pritisnite Shift kad sam s q bit će to ne Q @ ovaj proplem sa svim tipkama Što mogu učiniti da soulve ovaj proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift i q je značilo da se velikim slovom, npr.: P
| |||
| |||
| bilo kakve stvarne pismo će capitalise sa shift .... rasporedu tipkovnice što imate? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na američkom tastaturom izglede da dobiju "@" znak je "smjena 2" (2 na vrhu tipkovnicu, a ne na numpad), ali sa stilom Britanija je "shift + '". osnovi samo pogledati oko tipkovnice za tipku sa "@" znak na njoj, onda ako je na vrhu lijevo od ključ (zajedno s još jedno pismo / simbol), trebat će vam da pritisnete "shift", ako je ona u gore desno, morat ćete također pritisnuti "Alt Gr" laptop imaju keyset drugog, ako se "@" znak je boji (ljubičasta / plava na svim laptop sam vidio), trebat će vam da i pritisnite "FN" tipka .
| |||
| |||
| Prvo naučite kako spell! Kako ste utipkajući sada? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao njemačkom rasporedu tipkovnice.
| |||
| |||
| Možda oni kopirali i zalijepili ga od negdje online, jer nije mogao raditi to s tastature, zar vi mislite o tome? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|