![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van használt laptop dell de ha akarom típusa @ i cant okozhat, ha a sajtó elterelési q akkor Q nem @ e proplem összes gombok Mit tehetek, hogy soulve e proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift és q jelent, hogy a felső esetében, azaz: Q
| |||
| |||
| tényleges levelet wil kovácsolhatnak a műszak .... billentyűzetkiosztást mi van? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az amerikai billentyűzeten, hogy a "@" jel az "Shift 2" (a 2 elején a billentyűzet nem a numpad), de a brit stílusban, hogy "shift +". " Alapvetően csak nézz körül a billentyűzet a kulcs a "@" jel, akkor ha a bal felső sarkában a legfontosabb (csakúgy, mint a másik levél / symbol) lesz szüksége, hogy még a "műszak", ha ez a jobbra, meg kell is nyomja "Alt Gr" laptop is más keyset, ha a "@" szimbólum színes (lila / kék minden laptopok láttam), akkor is kell majd nyomja meg az "Fn" gombot .
| |||
| |||
| Először is megtanulják, hogyan kell pontosan! Hogy van a gépelés most? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mintha német billentyűzetkiosztást.
| |||
| |||
| Idézet:
Lehet, hogy vágólapra másolni, hogy valahonnan online is nem dolgozik meg a billentyűzet, nem gondolja, hogy? |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet: