![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מחשב נייד Dell השתמשו אך כאשר אני רוצה להקליד @ אני לגרום לשפע כשאני הקש SHIFT עם Q זה לא יהיה ש @ זה proplem עם כל המפתחות מה אני יכול לעשות כדי soulve זה proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift ו ש נועד להפוך אותיות גדולות, כלומר: ש
| |||
| |||
| כל מכתב תטמפרטורה Wil capitalise עם המשמרת .... מה פריסת מקלדת יש לך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אמריקאים פריסות מקלדת כדי לקבל את "@" הוא סמל "משמרות 2" (את 2 בחלק העליון של לוח המקשים, ולא על numpad) אבל עם אותו סגנון של בריטניה "SHIFT + '". בעצם רק להסתכל על המקלדת עבור מפתח עם "@" סמל על זה, אז אם זה הדף השמאלי של מפתח (יחד עם עוד אות / סמל) תצטרך גם ללחוץ על "תמרון", אם זה ב הימנית העליונה, תצטרך גם הקש "alt gr" המחשבים הניידים גם לקבל עוד keyset, אם "@" הוא סמל coloured (סגול / כחול על כל המחשבים הניידים ראיתי) תצטרך גם ללחוץ על "Fn" מפתח .
| |||
| |||
| ראשית ללמוד איך לאיית! איך אתה להקליד אותה עכשיו? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו גרמנית פריסת מקלדת.
| |||
| |||
| אולי הם מועתקים ואת הודבק אותו איפשהו מקוונים כמו שהם לא יכולים לעבוד זה עם המקלדת, האם אתה חושב על זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מחשב נייד Dell 1525 Motherboard Replacement | parmo | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | 9 ספטמבר 2009 08:52 |
| מנסה להתקין כונן קשיח חדש ב-Dell הנייד | jasah | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | -28 במאי 2009 05:52 |
| Dell Laptop בעיות של קישוריות לרשת | Ltcompt21 | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 26 מרץ 2009 07:33 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop בבעיות שונות | Erbowman | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 25 מרץ 2009 18:03 |
| כמה עולה Dell הנייד שלי שווה? | Krazyjoony | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 21st נובמבר 2008 09:43 |
| שרשרת כלים | |
| |