![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| aš naudoju nešiojamąjį kompiuterį "Dell", bet kai aš noriu tipo @ i cant sukelti kai aš paspauskite SHIFT Q jis bus ne K @ tai visi raktus proplem Ką aš galiu padaryti, kad soulve šį proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift ir q yra skirtas padaryti didžiosiomis raidėmis, ty: Q
| |||
| |||
| bet tikrasis laišką wil pasinaudoti su pamainą .... Kas klaviatūros turite? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amerikos klaviatūros išdėstymai gauti "@" simboliu yra "perėjimas 2" (2 d. iš klaviatūros viršuje, o ne Numpad), bet su Didžiosios Britanijos stiliaus ji yra "shift +". " Iš esmės tik apsižvalgyti klaviatūros klavišą su "@" simbolį ant jo, tada, jei jis būtų viršutiniame kairiajame mygtukas (kartu su kita raidė / ženklas), jums reikės to paspauskite "Shift", jei jis yra viršutiniame dešiniajame kampe, jums reikia taip pat paspausti "Alt Gr" nešiojamieji kompiuteriai taip pat turi kitą keyset, jei "@" simbolio spalvos (raudonos / mėlynos visiems nešiojamiems kompiuteriams aš mačiau), jūs turėsite taip pat paspauskite "FN" klavišą .
| |||
| |||
| Pirmasis išmokti rašybos! Kaip jums rašyti dabar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip vokiečių klaviatūros išdėstymą.
| |||
| |||
| Gal jie nukopijuoti ir įklijuoti jį iš kažkur internete, kaip jie negali dirbti jį su klaviatūra, o jūs manote apie tai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| garsiai juoktis
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Dell Laptop 1.525 plokštės pakeitimas | parmo | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 3 | 9 rugsėjis 2009 08:52 |
| Bando įdiegti naują kietąjį diską Dell nešiojamąjį kompiuterį | jasah | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Gegužė 28, 2009 05:52 |
| Dell Laptop Tinklo Aktualijos | Ltcompt21 | Networking, Modems & VoIP | 11 | Kovas 26, 2009 07:33 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop įvairių problemų | Erbowman | General Hardware Chat | 10 | Kovas 25, 2009 18:03 |
| Kiek mano dell nešiojamas verta? | Krazyjoony | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Lapkritis 21, 2008 09:43 |
| Temos įrankiai | |
| |