![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i používajú notebook dell, ale keď chcem písať @ i cant spôsobiť aj pri tlači na smeny s q bude Q nie @ tento proplem všetky kľúče Čo môžem urobiť pre to, aby soulve tejto proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shift a q je určená na veľké písmená, tj: Q
| |||
| |||
| skutočného listu wil zarábať pomocou posuvných .... rozloženie klávesnice, čo máte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na americké rozloženie klávesnice, aby získali "@" symbol je "posun +2" (2 v hornej časti klávesnice, nie na numpad), ale s UK štýl je to "shift + '". v podstate len pozrieť okolo klávesnice pre kľúčové s "@" symbol na ňom, potom, ak je to na ľavom hornom rohu je tlačidlo (spolu s ďalšie písmeno / symbol), budete musieť aj stlačením "shift", ak je to v hornom rohu, budete musieť tiež stlačte "Alt Gr" notebooky majú aj inú keyset, keď sa "@" symbol je sfarbená (fialový / modrý na všetky notebooky som videl), budete musieť tiež stlačte tlačidlo "Fn" na kľúč .
| |||
| |||
| Prvé naučiť kúzlo! Ako sa vám napísaním TERAZ? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako nemecké rozloženie klávesnice.
| |||
| |||
| Možno si skopírovať a vložiť ju odněkud online ako nemohli pracovať s klávesnicou, čo si myslíte o tom myslíš? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell 1525 Laptop Motherboard náhradné | parmi | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 9.září 2009 08:52 |
| Pokus o inštalácii nového pevného disku do notebooku Dell | jasah | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 28. mája 2009 05:52 |
| Dell Laptop pripojenie k sieti Otázky | Ltcompt21 | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 26. marca 2009 07:33 |
| Dell Inspiron 6400 Laptop rôzne problémy | Erbowman | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 25. marec 2009 18:03 |
| Koľko je moje dell laptop stojí? | Krazyjoony | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. novembra 2008 09:43 |
| Thread Tools | |
| |