![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам користи Делл лаптоп али кад желим тип @ ја лицемјерје узрок притисните Схифт кад сам са к бит ће то не К @ овај проплем са свим тастерима Шта могу учинити да соулве овај проплем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схифт и к је значило да се великим словом, нпр: П
| |||
| |||
| било какве стварне писмо ће цапиталисе са схифт .... распореду тастатуре што имате? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На америчком тастатуром изгледе да добију "@" знак је "смена 2" (2 на врху тастатуру, а не на нумпад), али са стилом Британија је "схифт + '". основи само погледати око тастатуре за тастер са "@" знак на њој, онда ако је на врху лево од кључ (заједно са још једно писмо / симбол), мораћете ће вам да притиснете "схифт", ако је она у горе десно, потребно је да такође притиснути "Алт Гр" лаптоп имају кеысет другог, ако се "@" знак је боји (љубичаста / плава на свим лаптоп сам видео), мораћете ће вам да и притисните "ФН" тастер .
| |||
| |||
| Прво научите како спелл! Како сте утипкајући сада? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као немачком распореду тастатуре.
| |||
| |||
| Можда они копирали и налепили га од негде онлине, јер није могао радити то са тастатуре, зар ви мислите о томе? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Делл 1525 лаптоп Плоче Замена | парми | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 3 | 9. Јул 2009 08:52 |
| Покушавате да инсталирате нови хард диск у лаптоп Делл | јасах | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 28 мај 2009 05:52 |
| Делл Лаптоп Нетуорк Цоннецтивиты Иссуес | Лтцомпт21 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 26 март 2009 07:33 |
| Делл Инспирон 6400 Лаптоп Различити проблеми | Ербоуман | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 25 март 2009 18:03 |
| Колико је мој лаптоп Делл важи? | Кразыјооны | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 21 новембар 2008 09:43 |
| Тхреад Тоолс | |
| |