![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використав ноутбук Dell, але коли я хочу ввести @ я нахиляє причини, коли я натискаю зрушення з д це буде не Q @ це proplem з усіма ключами Що я можу зробити, щоб soulve цьому proplem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питання Shift і призначений, щоб верхній регістр, а саме: Q
| |||
| |||
| будь-які фактичні листі Віль капіталізувати із зсувом .... яка розкладка клавіатури у вас є? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| На американських розкладки клавіатури для отримання символу "@" це "Shift 2" (2 у верхній частині клавіатури, а не на цифровій клавіатурі), але зі стилем ВЕЛИКОБРИТАНІЯ це Shift + ". в основному тільки озирнутися на клавіатурі клавішу з символ "@" на ньому, а потім, якщо це в лівому верхньому кутку ключ (разом із ще одним листом / символ) необхідно натиснути клавішу "Shift", якщо він знаходиться в у правому верхньому кутку, вам потрібно також натиснути "Alt Gr" ноутбуки також мають інший набір ключів, якщо символ "@" пофарбовано (фіолетовий / синього кольору на всі ноутбуки я бачив) вам потрібно натиснути клавіші "Fn" .
| |||
| |||
| Перший дізнатися, як пишеться! Як ви вводити його зараз? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, німецька розкладка клавіатури.
| |||
| |||
| Може бути, вони скопіювали і вставили його десь з Інтернету, оскільки вони не можуть працювати його з клавіатури, ви думаєте про це? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбук Dell 1525 Материнська Заміна | parmo | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 3 | 9 вересня 2009 08:52 |
| Спроба встановити новий жорсткий диск в ноутбуці Dell | jasah | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 28 травня 2009 05:52 |
| Ноутбук Dell проблем з мережевим підключенням | Ltcompt21 | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 26 березня 2009 07:33 |
| Dell Inspiron 6400 Ноутбук різних проблем | Erbowman | Генеральний обладнання чат | 10 | 25 березня 2009 18:03 |
| Скільки коштує мій Dell ноутбук? | Krazyjoony | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 листопада 2008 09:43 |
| Різьба Інструменти | |
| |